Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek, tökönszúrom magam.
kb. 2 hónapja raktam utoljára újra a rendszerem. De van egy kis bibi, ami eddig nem tűnt fel, viszont most ordítok.SZóval, valamiért úgy alakult, hogy úgy installáltam, hogy nem csak az ssd volt rádugva, hanem egy vinyó is. Kijelöltem az ssd-t, hogy arra rakja a rendszert.
most ki akartam szerelni az adott vinyót a gépből, és néztem, hogy azt mondta rá a disk management, hogy active system partition, és nem engedte formattálni.
LEhúztam, és csak az ssd-ről nem indul a gép.Most nézem a rejtett fájlokat, hogy a bootmgr, a bootsect.bak, és a boot könyvtár (rejtett system file-ok) a vinyón vannak, és n em az ssd-n.
Momentán tehát csak akkor indul el a gép, ha ez a két eszköz egyszerre van a gépben.
Azt meg sem merem kérdezni, hogy ez hogy alakulhatott így (máskor is ment már fel úgy vindóz, hogy rá volt dugva vinyó is).
De hogy tudnám ezt megszűntetni?
Valami azt súgja, ha átmásolom a boot foldert és a három rendszerfile-t a C:re, az ssd-re, az még kevés lesz...HEEELP!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs