Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek, tökönszúrom magam.
kb. 2 hónapja raktam utoljára újra a rendszerem. De van egy kis bibi, ami eddig nem tűnt fel, viszont most ordítok.SZóval, valamiért úgy alakult, hogy úgy installáltam, hogy nem csak az ssd volt rádugva, hanem egy vinyó is. Kijelöltem az ssd-t, hogy arra rakja a rendszert.
most ki akartam szerelni az adott vinyót a gépből, és néztem, hogy azt mondta rá a disk management, hogy active system partition, és nem engedte formattálni.
LEhúztam, és csak az ssd-ről nem indul a gép.Most nézem a rejtett fájlokat, hogy a bootmgr, a bootsect.bak, és a boot könyvtár (rejtett system file-ok) a vinyón vannak, és n em az ssd-n.
Momentán tehát csak akkor indul el a gép, ha ez a két eszköz egyszerre van a gépben.
Azt meg sem merem kérdezni, hogy ez hogy alakulhatott így (máskor is ment már fel úgy vindóz, hogy rá volt dugva vinyó is).
De hogy tudnám ezt megszűntetni?
Valami azt súgja, ha átmásolom a boot foldert és a három rendszerfile-t a C:re, az ssd-re, az még kevés lesz...HEEELP!

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest