Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ors Vezer tere, Stadionok, Keleti PU, Nyugati PU, Zuglo, MExikoi ut, Koki , es neha Nagyvarad ter es Deak tobbnyire az utvonal Budapesten.
Ebből az Örs Vezér téren sincs asszem (ott mondjuk az Ikea/Sugár/HÉV-végállomás oldaláról ez okozhat gondot, hogy át kell cipelni a babakocsit az aluljárón). A Stadionoknál úgy rémlik, hogy nincs, de ott tényleg kevés lépcsőfokos a le-feljutás a peronról. Keletinél a 4-es metró megállójához 100%, hogy van, a 2-eshez 100%, hogy nincs, azt nem tudom, az aluljáró-szint és a pályaudvar között van-e valamilyen akadálymentes megoldás. A Nyugatit és a Mexikói utat írtad, a KöKin van elvileg lift a metrónál,
de mintha csak a kiszálló oldalon lenne a metrónál(rosszul emlékeztem, mindkét oldalon van, csak sosem láttam még használatban őket), valamint a felüljáró/Terminál szintjéről le a buszpályaudvarra - ott ha vonatról/vonatra akarsz átszállni babakocsival, az szívás, mert természetesen a pályaudvar-rész maradt a több évtizedes ótvar-épület, rozsdás lépcsőkkel. Nagyváradon megint csak 100%, hogy nincs, nekem a Deákon sem rémlik.Azért majd persze leellenőrizhetem, amikor ezeken a megállókon járok, de viszonylag rendszeresen megfordulok mindegyiknél, kivéve a Mexikói utat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs