Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, érdekel az is. Bár igazából nem annyira életbe vágó. Csak valószínűleg lecserélik a lízingelt VW Caravelle-t egy ilyenre, és érdekelt volna hogy milyen ez a kocsi konkrétan. Teszteket olvastam, meg videókat néztem, de azok csak felszínesek, felhasználó tudna hasznosabbat mondani.
Így elsőre magamat vesszőzöm, mert hiába Opel, és hiába Renault, valahogy mégis a képek alapján tetszik. Nem csak a külső, hanem úgy összességében. Persze nem a kinézet a fontos egy céges dolgozókat szállító mikrobuszban, de azért mégiscsak én járok vele leginkább, habár mindenki másnak is van jogsija, de az irodista lányok már csak ilyenek
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.
Az egyetlen bajom az Opellel, hogy ahogy néztem, a középső sori utasoknak nincs lábtere, és az ablak keret alatt a puszta festett fém van, tehát aki télen odateszi a könyökét, az odafagy
Amúgy még nincs is lefixálva, de én várom hátha.(A mostani a klasszikus 'szolgálati' autó: sötétkék hosszított VW kisbusz hátul sötétített ablakokkal
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Filmvilág
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.