Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Errefelé kissé más a helyzet, illetve én nem tudok betartani (esetleg felmondok), mert közben felsőoktatásra járok, és a munkáltató nem támogat, de meg tudtunk egyezni hogy kiadja a sulis heteimet (havi egy hét), ami vagy összejön, vagy nem (most a törvényi előírásoktól nyugodtan eltekinthetünk, attól is hogy szakirányú továbbképzés). Mindegy, mert most is jelezte hogy (szerinte) 4 alkalommal nem mentem be más dolgozó helyett (betegség miatt), ezért nem köteles műszak cserét engedélyezni. Vagy ez olyan mint hogy kötelező oktatások, szabadnapokon, amire nekem kötelező mennem, de van olyan dolgozó aki nem volt, és így is minden rendben van, és itt az évi 1x new protocol szerinti reanimációs képzést is említeném (ami rohadt fontos lenne e.ü.-ben). Az hab a tortán hogy munkaruhapénz kibliccelése miatt a munkaruha=védőruha, így adnak valami sz@kadt trágya ruhát, vagy épp rossz méretet (utóbbival el vagyok látva), tehát vehetem a fizuból a munkaruházatiban az, amibe dolgoznom kell. Szóval ez van, érdekel a terület, bár mentálisan eléggé kimerítő, és anyagilag is megalázó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android szakmai topik
- Vicces képek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen autót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest