- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namost, mivel éjfél volt, és intuitív módon próbáltam megnézni a rendszert, shortcut-okra még nem jöttem rá. Engem önmagában az zavar, hogy kétféle felület van, és nem sikerült összemixelni, de mintha nem is akarnák. Az persze, hogy az új felület nem mindig fullscreen,, hanem kvázi méretezhető ablakban van, az nagyszerű - de ha lekicsinyítem az ablak méretét akkorára, hogy mondjuk a 19 colos monitornak csak a felét foglalja el, akkor már nagyon csúnya, és nehezen kezelhető, hiszen minden nagy benne.
-------------
@Montoya: ezt nem ismerem, hallgatom

@Bandus: egy 4 éves notin (1. gen i3-, i5, esetleg már korai Sandy Bridge), 4 GB rammal, SSD-vel gond nélkül, pörgősen kell, hogy fusson a Win 7 és 8 is. Az elmúlt fél évben szereztem két ilyen notit a családtagjaimnak, és tényleg pörgősek ezek a konfigok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest