Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namost, mivel éjfél volt, és intuitív módon próbáltam megnézni a rendszert, shortcut-okra még nem jöttem rá. Engem önmagában az zavar, hogy kétféle felület van, és nem sikerült összemixelni, de mintha nem is akarnák. Az persze, hogy az új felület nem mindig fullscreen,, hanem kvázi méretezhető ablakban van, az nagyszerű - de ha lekicsinyítem az ablak méretét akkorára, hogy mondjuk a 19 colos monitornak csak a felét foglalja el, akkor már nagyon csúnya, és nehezen kezelhető, hiszen minden nagy benne.
-------------
@Montoya: ezt nem ismerem, hallgatom

@Bandus: egy 4 éves notin (1. gen i3-, i5, esetleg már korai Sandy Bridge), 4 GB rammal, SSD-vel gond nélkül, pörgősen kell, hogy fusson a Win 7 és 8 is. Az elmúlt fél évben szereztem két ilyen notit a családtagjaimnak, és tényleg pörgősek ezek a konfigok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest