Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namost, mivel éjfél volt, és intuitív módon próbáltam megnézni a rendszert, shortcut-okra még nem jöttem rá. Engem önmagában az zavar, hogy kétféle felület van, és nem sikerült összemixelni, de mintha nem is akarnák. Az persze, hogy az új felület nem mindig fullscreen,, hanem kvázi méretezhető ablakban van, az nagyszerű - de ha lekicsinyítem az ablak méretét akkorára, hogy mondjuk a 19 colos monitornak csak a felét foglalja el, akkor már nagyon csúnya, és nehezen kezelhető, hiszen minden nagy benne.
-------------
@Montoya: ezt nem ismerem, hallgatom

@Bandus: egy 4 éves notin (1. gen i3-, i5, esetleg már korai Sandy Bridge), 4 GB rammal, SSD-vel gond nélkül, pörgősen kell, hogy fusson a Win 7 és 8 is. Az elmúlt fél évben szereztem két ilyen notit a családtagjaimnak, és tényleg pörgősek ezek a konfigok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- ASUS notebook topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest