Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Pesti közlekedésben nálam jártasabbak tanácsát szeretném kérni.
A XVII. kerületben élek, a Váci út - Dózsa György út kereszteződéshez, a Dózsa György úti metróállomáshoz járok dolgozni. Jelenleg az M0-ra kimegyek, majd megtámadom vagy az M3 bevezető-Árpát út vagy a Váci út felől az újpest városkapui metróállomást. Ott sajnos csak egy alig több mint 100 férőhelyes P+R található, ami 8:40 körüli érkezésemre jellemzően teljesen tele van (és a ma történtek után biztos, hogy mindig tele is lesz), ezért oda nem vettem bérletet, hanem a szomszédos nagy Tesco parkolóját használtam.
Október 1-től azonban fizetőssé válik a Tesco parkoló, 3 órán felüli parkolás esetén 500Ft/órás díját vezetnek be. Most ne menjünk bele abba, hogy ez milyen pofátlanul drága az elhelyezkedéséhez képest, magánterület és nyilván elegük lett belőle, hogy más lehetőség híján rengeteg ember P+R-ként használta.
Szeretnék parkolóhelyet bérelni, rájöttem, hogy ingyen esélytelen lesz, én pedig nem akarok azon stresszelni, hogy hol sikerül majd reggelente megállnom. 10 rugót szánok rá maximum havonta, egyelőre két opciót találtam, ami megfelelő:
[link] - 10 ezer, 10 perc séta az Újpest központ megálló. Nagyjából szerintem ugyanott lennék vele, mint a mostani ingázásommal, kicsit több a séta és plusz egy megálló, de kevesebbet kell autózni.[link] - ez 8500, és innen csak néhány trolimegálló a munkahelyem. Viszont nagyon bent van, nem tudom, hogy mennyire halálos az M3 reggelente befelé, mert én Újpestnél mindig kimegyek, de szerintem a Szerencs utcánál lévő lámpa rettentően megfoghatja a forgalmat.
Szeretném ha a mostani reggel 50-55 percet igénybe vevő munkába járásom nem hosszabbodna. Melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs