Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Túrázáshoz távcsövet használ valaki? Azt értem, hogy a megadott paraméterekben az első szám a nagyítás mértéke, de amúgy teljesen fogalmatlan vagyok, hogy mit kéne nézni rajta. Szokásos dilemma, hogy gagyit nem vennék azért, de annyi pénzt sem adnék érte, hogy sajnáljam, ha a 'gyerekek' túrázás közben leejtik, vagy hozzácsapódik valamihez, vagy ilyesmik. Amazonon akkor a kínálat, hogy már teljesen belezavarodtam, van minden 5 EUR-tól 500-ig. Vagy csak vegyek valami szimpatikusnak tűnőt 20-30 EUR körül, aztán úgyis elrontom / elvesztem hamar?
Ui.: Megtaláltam a távcső topikot, be ne linkeljétek, kegyeleti okoból nem bolygatnám, szegény már oszlásnak indult.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest