Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezért nem veszek használt autót, illetve most úgy néz ki, hogy második autónak igen, de mintha a fogamat húznák... Pont attól félek a legjobban, hogy nem ismerem az előéletét, nem tudom, hogy ki, hogyan használta, szervizelte - persze mivel max ötévesben gondolkodom, a garanciális szervizelést és a szervízfüzetet meg a németeknél új autónál, első tulajdonossal nem szokták félvállról venni, ez azért ad némi biztonságot. De most a következő pár évre nem szívesen vállalok fel még egy hitelt a meglévő mellé, még ha nem is nagy összeg, második autó meg legkésőbb ősztől mindenképpen kell majd.
"Szoval az, hogy egy szakember megmondja a frankot, az semmi mas, mint amit te hallani akarsz, hogy nyugton legyel, hogy a tobbi altalanos problemak kozott ne legyen meg egy, ami ott bujkal a tobbi kozott."
Három év az alapgarancia, efölött évente 200 EUR összegért akár 10 évig bővíthető (még nem tudom, meddig fizetem majd, még van majd' két évem eldönteni). Ha ezen az időszakon beül ott van a szervízfüzetben a márkaszervíz aláírása a jelölt periódusonként, akkor, hacsak nem én töröm össze az autót, bármilyen költségtől védve vagyok.
Nyilván egy 15 éves autónál én is beérném annyival, hogy korához képest üzembiztos legyen, de azzal még úgy sem biztos, hogy el mernék indulni évente többször csomagokkal, gyerekekkel, kutyákkal kb 1000km-re (tudom, nyúl vagyok, rengetegen megteszik, és semmi gondjuk nincs sose).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- ZOOM PodTrak P8 - USB-C Podcast keverő
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest