- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezért nem veszek használt autót, illetve most úgy néz ki, hogy második autónak igen, de mintha a fogamat húznák... Pont attól félek a legjobban, hogy nem ismerem az előéletét, nem tudom, hogy ki, hogyan használta, szervizelte - persze mivel max ötévesben gondolkodom, a garanciális szervizelést és a szervízfüzetet meg a németeknél új autónál, első tulajdonossal nem szokták félvállról venni, ez azért ad némi biztonságot. De most a következő pár évre nem szívesen vállalok fel még egy hitelt a meglévő mellé, még ha nem is nagy összeg, második autó meg legkésőbb ősztől mindenképpen kell majd.
"Szoval az, hogy egy szakember megmondja a frankot, az semmi mas, mint amit te hallani akarsz, hogy nyugton legyel, hogy a tobbi altalanos problemak kozott ne legyen meg egy, ami ott bujkal a tobbi kozott."
Három év az alapgarancia, efölött évente 200 EUR összegért akár 10 évig bővíthető (még nem tudom, meddig fizetem majd, még van majd' két évem eldönteni). Ha ezen az időszakon beül ott van a szervízfüzetben a márkaszervíz aláírása a jelölt periódusonként, akkor, hacsak nem én töröm össze az autót, bármilyen költségtől védve vagyok.
Nyilván egy 15 éves autónál én is beérném annyival, hogy korához képest üzembiztos legyen, de azzal még úgy sem biztos, hogy el mernék indulni évente többször csomagokkal, gyerekekkel, kutyákkal kb 1000km-re (tudom, nyúl vagyok, rengetegen megteszik, és semmi gondjuk nincs sose).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs