Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Munka utan megyek, szoval igen
Ma lefarasztottak rendesen, baromira utalom, amikor a qa soka tesztel valamit, mas munkatars meg bele....ik a munkamba, legalabbi elcseszi a kodom, amire 1 honapja azt mondtam tetszelheto. Baromira le tudja torni a lelkesedesem, meg ugye megkerdojelezi igy a szavahihetosegem, igy hogy mondjam valamire ra, hogy kesz van, ha mas elba..sza a munkam ?Es nem eloszor, nem masodjaa fordul elo, a qa-t meg ugylatom egybites modban erdeklia dolog: mukodik vagy sem. Az, hogy egy honapja kinn van tesztszerveren, es mkor kiraktuk mukodott, kutyat nem erdekli. Azota volt par adatmigralas, stb, most nem mukodik, de jo.
Neha nagyon elegem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma lefarasztottak rendesen, baromira utalom, amikor a qa soka tesztel valamit, mas munkatars meg bele....ik a munkamba, legalabbi elcseszi a kodom, amire 1 honapja azt mondtam tetszelheto. Baromira le tudja torni a lelkesedesem, meg ugye megkerdojelezi igy a szavahihetosegem, igy hogy mondjam valamire ra, hogy kesz van, ha mas elba..sza a munkam ?