Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az ellen nem véd...
...amikor elkezdenek tombolni a hormonok, jönnek az állandó hangulatváltozások, a 'mindenki ellenem van', a 'depressziós leszek, mert nem kapom meg azonnal, amit akarok', a 'csak azért találtad ki, hogy pakoljak össze, hogy baszogass', és az alapfeltevés, hogy egy serdülő mindig mindenkinél okosabb, és mindent jobban tud. Ja, a kisebb tesók meg a világ legutálatosabb pondrói egy tinédzser számára.
Aztán néha elmúlik, és tök normális, sőt: magától vesz részt a házimunkában, leül tanulni (mondjuk ezzel szerencsére amúgy sincs gond), néha meg összeállnak a csillagok, vagy bizonyos irányból fúj a szél, vagy valami a légnyomással lehet, mittudomén, és egy pillanat alatt vált át fúriába. van hogy két napra, van hogy tíz perc múlva már teljesen normlis megint, mintha mi sem történt volna.
Na mindegy, ezen is túl leszünk... Nekem mindenesetre fura, biztos velem van a gond, de nekem semmi ilyesmi fázisom nem volt sose (igen, megkérdeztem anyukámat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest