Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem sajt zsebbol. Nem tudom miert fizetnenek neked azert, mert te megproblasz hozzajuk jelentkezni?
En par allammal odebb jelentkezgettem 8 ora kocsival vagy 1,5-2 ora repulo. Amikor megvolt par telefonos interju es jott az esetlegtes szemellyes talakozo, akkor mondtam nekik, hogy tudom, hogy ez nem igy szokas, de terjunk ra a konkretumokra: Fizetes, pontos munkakor, elvarasok, juttatasok, karrier lehetoseg cegen bellul, hogy ne raboljuk mar egymas idejet. Es meglepoen normalisan megvalaszoltak minden kerdest. Persze ugy vagyok vele,hogy ha bejott volna az adott lehetoseg akkor egybol koltozom is akar meg azon a heten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Nyaralás topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kuponkunyeráló
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest