- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem sajt zsebbol. Nem tudom miert fizetnenek neked azert, mert te megproblasz hozzajuk jelentkezni?
En par allammal odebb jelentkezgettem 8 ora kocsival vagy 1,5-2 ora repulo. Amikor megvolt par telefonos interju es jott az esetlegtes szemellyes talakozo, akkor mondtam nekik, hogy tudom, hogy ez nem igy szokas, de terjunk ra a konkretumokra: Fizetes, pontos munkakor, elvarasok, juttatasok, karrier lehetoseg cegen bellul, hogy ne raboljuk mar egymas idejet. Es meglepoen normalisan megvalaszoltak minden kerdest. Persze ugy vagyok vele,hogy ha bejott volna az adott lehetoseg akkor egybol koltozom is akar meg azon a heten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest