Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

de ha megütöd a falat, akkor nincs ilyen probléma, mert úgyse érzed a kezed :P

Komolyan mondom, hihetetlen, milyen problémáid vannak... Nekem még sosem voltak ilyen eletromos problémáim, akármilyen cipőben is voltam, akármilyen irodában. :U

De lehet, hogy bennem csak kevesebb a feszültség. Neked is le kéne vezetned valahogy... :P

Ha figyelmesen olvastál volna, láthattad volna, hogy ezt nem én kezdtem, én csak mondtam, hogy én is bajlódok a szikrákkal, és van rá nemprofi, meg profi megoldás is, hogy megszabaduljunk tőle. :P
    Egyébként addig nem érzed problémának, míg nem a tiéd, de mikor kb. lebénul fél percre az ujjad, és rendesen villan a szikra az ujjad meg bármi között, akkor átmenetileg azt is elfelejted, hogy hol vagy :) Eddig nekem se volt ilyen gondom, még pulóvertől sem.
    De most annyira, hogy a konyhában elmegyek a szikrázó hűtőtől a mosogatóig, ami 3 lépés, a csaphoz érve már megint szikra van.

Na de látod ezt magamtól meg sem említettem volna, mert negyedannyira sem kellemetlen, mint az ha szar az idő ;]

Új hozzászólás Aktív témák