- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #44898 üzenetére
Picit? Mentünk volna a görögre 5-en, 4 különböző városból. 3 embert veszítettünk el emiatt a regisztrációs lófaszoskodós szarral, és nálam is rohadtul rezeg a léc, végülis csak 45 percet basztam el rá, hogy feltölthető fényképet keresgéljek, mentegessek, meg igazolványt szkennelgessek, meg adatokat írogassak, mert az átvevő helyen amit megjelöltem, természetesen nem lehet fényképezni, fénymásolni, kártyát készíteni, és ez még csak a technikai faszoskodás, nem beszélve arról, hogy de jó, hogy a vizeletvizsgálatom eredményétől a székletmintáig mindent meg kell adni, és a jegyen is szerepelnek a személyes adataim?
És ha én egy társasággal akarok elmenni, akkor egy kártyával egy jegy vásárlása esetén ki és hogyan garantálja, hogy egymás mellett fogunk ülni, állni, ugrálni?? Vagy én az egyik végén, a többi szanaszét a lelátón??
És ha csak egy embernek van ideje megvenni egyszerre mindenki jegyét??
És ha én egyszercsak nem válogatott, hanem klubmeccsre is kimennék, akkor oda megint ki kell váltani egy kártyát? Megint végigbaszakodni magam ezen a sok szaron? Vagy akkor megsemmisítik a sima kártyát? Mert csak egy kártya lehetséges? Vagy MI??
Ja, és ha az átvevőhely csak hétköznap van nyitva és azelőtt bezár, hogy én munkából odaérek, és csak személyesen lehet átvenni!!!??? akkor mi van?
Szóval rohadjon meg aki ezt kitalálta, hámozott chillipaprikát kívánok neki végbélkúp gyanánt aztán addig ütném míg mozog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest