Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Nekem is az volt a sikeres, és talán legkevésbé problémás megoldás, ha a szénhidrát mennyiségét csökkentettem, de nem hagytam el teljesen. Cukrot igyekeztem kerülni, magas cukortartalmú ételeket italokat kerültem, de ha kéthavonta mondjuk megkívántam egy kis vaníliás kólát, akkor kiugrottam érte szlovák teszkóba, és 1 liter megittam 1 hét alatt, aztán megint semmi.
Illetve ha valamihez addig két szelet kenyeret ettem, akkor ahelyett csak egy felet. Süteményt, csokit igyekeztem minimálisra csökkenteni, és a kifejezett magas zsírtartalmú ételeket is csökkentettem.
De elhagyni semmit nem érdemes, mert testi és mentális hiányérzet is lesz, és annál rosszabb. Mert mikor egyáltalán nem ettem pl. kenyeret, akkor ölni tudtam volna 3 szelet libazsíros piritósért. Ugyanakkor kolbászt, szalonnát is simán meg tudom enni kenyér nélkül, csak hosszú távon már kívánni fogom a kenyeret. Nem a hozzá evés miatt, hanem önmagában is.
Cukor meg olyan, hogy a bevitele csökkentése után 2-3 héttel az addig kevésbé édes dolgok is sokkal édesebbnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest