Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz adalbert1 #44465 üzenetére

Nekem is az volt a sikeres, és talán legkevésbé problémás megoldás, ha a szénhidrát mennyiségét csökkentettem, de nem hagytam el teljesen. Cukrot igyekeztem kerülni, magas cukortartalmú ételeket italokat kerültem, de ha kéthavonta mondjuk megkívántam egy kis vaníliás kólát, akkor kiugrottam érte szlovák teszkóba, és 1 liter megittam 1 hét alatt, aztán megint semmi.
    Illetve ha valamihez addig két szelet kenyeret ettem, akkor ahelyett csak egy felet. Süteményt, csokit igyekeztem minimálisra csökkenteni, és a kifejezett magas zsírtartalmú ételeket is csökkentettem.
    De elhagyni semmit nem érdemes, mert testi és mentális hiányérzet is lesz, és annál rosszabb. Mert mikor egyáltalán nem ettem pl. kenyeret, akkor ölni tudtam volna 3 szelet libazsíros piritósért. Ugyanakkor kolbászt, szalonnát is simán meg tudom enni kenyér nélkül, csak hosszú távon már kívánni fogom a kenyeret. Nem a hozzá evés miatt, hanem önmagában is.
    Cukor meg olyan, hogy a bevitele csökkentése után 2-3 héttel az addig kevésbé édes dolgok is sokkal édesebbnek tűnnek.

Új hozzászólás Aktív témák