Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
le akart fulladni?
Hát mert forsprung durch tekknik
taposni kell nyomni neki, mert sportkocsi. teccikérteni?
fauvé csoport motorjaival szerelt autóval kétszer annyiszor sikerült már lefulladni, mint mással, tehát ez valami konszernsajátosság lehet.A pedálszűkösség egy nagyon vicces dolog amúgy, mert én nemtom hogy kik és mi alapján tervezik a pedálsort, de még ha maga a pedál szára szélesen is van, egymás felé hajlítják, hogy szűkebb legyen. Miért? Hogy gyorsabb legyen a láb áttétele? Mert? Versenyautók ezek, hogy fékezésnél sarokkal gázfröccsölgetni kell? És akkor nem tudok olyan pozícióban ülni (én, a 173 centimmel) hogy a golyóim elférjenek a két lábam közt, annyira összeszorított módban lehet csak vezetni. Persze, értem én, a bal első kerékbe nem nyomhatom a kuplungot, de van ahol nem ez a mérvadó.
A fék azért van feljebb, és éred el kvázi alulról a pedált, hogy ne nyomd be egyszerre a gázzal, mindazonáltal szokott lenni oldalról egy határoló lemez, ami nem engedi oldalról alácsúszni a cipődet. Dehát ez is részben a szűkös pedálok eredménye...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
taposni kell nyomni neki, mert sportkocsi. teccikérteni?