Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Egyszer voltam thai étteremben, itt ni: [link] Talán mi a Steinweg-ben voltunk, valami belvárosi sétálóutcában. Majd a robot megmondja pontosan emlékszem-e

Még 2011-ben az autókiállításkor, és a japán kollégák hívtak meg. Ők már ott bejáratottak. Rendeltek is ilyen forgatható asztalközepére mindenfélét, mi magyarok késve érkeztünk, és gyorsan hozattak nekünk még levest, én a Tom Yam-ot kaptam, mert közepesen csípős tradícionálisat kértem, és Mikura-san erre szavazott. De később egyetértettem.
Aztán a forgatós asztalra hoztak mindenféle finomságot, vagy 8 félét, plusz sticky rice-t, na az egy igen vicces jószág
Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.
Ehuncsake mit találtam: bejárat; kerekasztal
Mondjuk érdekes, hogy ott a japók se pálcikával ettek, hanem kanállal-villával. Kés nyilván nem volt.Ja, a baloldali kolléga előtt a fonott készségben volt a ragacsrizs, először azt hittem, hogy mint az indiana jones-ban majd ilyen apró kígyókat bűvölnek elő belőle, de a rizs elfogadhatóbb kifutás volt. És mókásabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- GTA V
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Arc Raiders
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.