Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
Olvastam sok helyen, hogy orrdugulásra sós víz a nyerő. Orrcseppem nincs, próbáljuk ki. Még jó, hogy nem a gugli szerint jártam el, miszerint fel kell szívni a sós vizet, hanem pipettával cseppentettem bele. Az első öt másodpercben azt hittem meg is halok, mindent elkezdett vadul marni, cseszettül sós könnyeim folytak, az orrom természetesen nem dugította ki

Már csak 20 másodpercenként iszom vizet és "csak" a szájpadlásom marja, ami már kezd fájni is. Köszönöm népi gyógymódok!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ Több órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest