Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem tudom, én tizenéves korom óta minden könyvnek az utolsó oldalát olvasom el először, biztos én vagyok rosszul bekötve. Másrészt vannak könyvek, amiket gyakorlatilag végtelenítve képes lennék olvasni, de néhány évente mindenképpen előveszem őket (bár az utóbbi években jelentősen kevesebbet olvasok sajnos - nyomtatott anyagot legalábbis -, fene ebbe a rohadt internetbe). Ugyanígy vagyok a filmekkel is - szinte minden filmet meg tudok nézni 10 perc alatt, beletekergetve, aztán a filmek nagy részénél ennyiben is maradok, ami meg megtetszik, azt képes vagyok többször is megnézni egymás után. Sorozatoknál meg nagyon gyakran először elolvasom a hogyvolt blogot, és utána jön az adott epizód, és még így is képes vagyok élvezni. Szóval én személy szerint fel nem foghatom, hogy mi ez a spoiler alert hiszti.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Zsír HP Victus 16 Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -30% Ryzen 7 7840HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Iphone 13 128 gb Blue
- Szerver RAMok, plusz néhány desktop RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest