Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem tudom, én tizenéves korom óta minden könyvnek az utolsó oldalát olvasom el először, biztos én vagyok rosszul bekötve. Másrészt vannak könyvek, amiket gyakorlatilag végtelenítve képes lennék olvasni, de néhány évente mindenképpen előveszem őket (bár az utóbbi években jelentősen kevesebbet olvasok sajnos - nyomtatott anyagot legalábbis -, fene ebbe a rohadt internetbe). Ugyanígy vagyok a filmekkel is - szinte minden filmet meg tudok nézni 10 perc alatt, beletekergetve, aztán a filmek nagy részénél ennyiben is maradok, ami meg megtetszik, azt képes vagyok többször is megnézni egymás után. Sorozatoknál meg nagyon gyakran először elolvasom a hogyvolt blogot, és utána jön az adott epizód, és még így is képes vagyok élvezni. Szóval én személy szerint fel nem foghatom, hogy mi ez a spoiler alert hiszti.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest