Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogalmam sincs, hol kérdezzek utána, így itt teszem fel. "karbon" fóliát kezdőként (tehát ilyet még nem csináltam emberként) mennyire nehéz felrakni? Motorháztetőt kívánok bevonni vele, egy régi Swifté, tehát nem egy agyonívelt forma. Nem tartom magam egy elveszett embernek, csak erről nem sok infót találok netszerte.
Beszereltem a központit, ajtótkárpitot cseréltem, hangszórókat tettem az ajtókba, elektromos csomagtérajtó nyitást is megcsináltam, de ennek valahogy nem merek nekifogni tanácsok nélkül.
Tehát aki már csinált ilyet, adhatna pár tanácsot, vagy útbaigazítást, hogy merre kérdezősködjek. 200 mikronos "légcsatornás" fóliáról van szó. Köszönet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest