Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Tudom, de most még egyszer kell szerencsém legyen, hogy jó tételt húzzak és akkor sinen van az életem. Remélhetőleg.
Angol felsőfokon is bakker, akkora mákom volt... Kocka vagyok. Kellett húzni egy tételt, amiről beszélek, meg egy szituációs feladatot. Kihúztam a számítógépes tételt, meg mellé szituációnak egy számítógépeset.
Aztán utóbbit visszatetették, hogy húzzak már másikat, mivel ugyanaz a kettő. Mondom ok, erre kihúztam egy másik igen jól menő tételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán utóbbit visszatetették, hogy húzzak már másikat, mivel ugyanaz a kettő. Mondom ok, erre kihúztam egy másik igen jól menő tételt.