Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
En mint spectator, kulonosebben neutralisztikusan /fingom nincs van-e ilyen szo, de ha van, akkor remelem erted/, veszem a dolgot, ON vagy OFF, mindenhol vannak barataim es irni fogok ahova jol esik.
Ezzel tök ugyanígy vagyok amúgy én is.

Meg persze megértem azt is, hogy nő a közösség, és emiatt sok dolog megváltozik, és tudom, hogy ez a dolgok rendje, nem igazán lehet ellene tenni. Vagy ha lehet is, nem biztos, hogy érdemes. Én sem igazán látok megoldást, az meg szerintem nem lenne fair, ha kritizálnám a próbálkozásotokat, miközben nem mondok jobbat. Szóval inkább azt mondom, hogy várjuk ki a végét, hátha bejön.
Mondjuk én lehet, hogy előbb azt próbáltam volna meg, hogy adtam volna mondjuk egy hetet arra, hogy a felek lerendezzék a kérdést egymás között, és vitatkozzanak szabadon. Ezalatt mondjuk valahogy egyességre kellett volna jussanak. Ezután pedig lezártnak tekintettem volna a témát, és soha többet nem lehetett volna előhozni, hanem a közös megállapodást kötelező érvényűnek tekintettem volna. Ha nem érthető, vagy hülyeség, akkor bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest