Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
igen, sok sejtésem nem igazán van itt a dolgokról, de mindenképp megszorongatnám annak a kezét és sűrűn gratulálnék neki, hogy visszahozott közénk, és azért is merthogy elnézik neked ezt a rengeteg konfliktust amit generálsz. Mást ennek a töredékéért végleg kitiltottak a fórumról, neked még tűrnek, mellesleg remélem nem sokáig, de ez csak az én véleményem ami tudom nem érdekel, vedd úgy hogy ezt a többiekkel kívántam megosztani
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt 
tbs:Igaz nagyonis, kár hogy nem mindneki így áll a dolgokhoz, milyen szép világba is élnénk akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azzal tisztában vagyok, és tiszteletbe is tartom, hogy a PH-n rengeteg sok hasznos dolgot csináltál, és ez mindenképp figyelemre méltó, de az hogy ezzel a privilégiummal rendszeresen visszaélsz, az enyhén szóval gusztustalan, de ez is csak és kizárólag az Én szubjektív véleményem, ami szintén a többi embernek szólt