Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Racecam
    nagyúr

ne haradugj, de az elejetol vesztesnek tekintem magam, pedig celom csak annyi volt, megertessem par emberrel, mi a problemam
    ugy tunik, tul nagyot kertem

p.s.: tok jo ez a "tekintsd magad gyoztesnek" szoveg, azzal, hogy utana milyen szep kontrasztosan belefuzod, hogy "akkoris tevagy az eroszakos kis kocsog, en meg tobben vagyok"

p.s.s.: jah ,amugy raero idodben, ha nem esik tul nehezedre, gondolj mar bele, ki az, aki mindenaron el akarja erni celjat (vagyis, hogy az ot ne valtozzon semmit)
    tudod, nem csak a masik hibait kellene eszrevenned egy vitaban, a sajatoddal sem art tisztaban lenni

p.s.s.: jah ,amugy raero idodben, ha nem esik tul nehezedre, gondolj mar bele, ki az, aki mindenaron el akarja erni celjat (vagyis, hogy az ot ne valtozzon semmit)
    tudod, nem csak a masik hibait kellene eszrevenned egy vitaban, a sajatoddal sem art tisztaban lenni

Jesszusom, nekem nem kell semmit tennem, mert akkor sem változik semmi, Te akarsz mindenáron változást. Nem innen indultunk? Neked volt célod, hogy változtass.

Na jó, tényleg ez volt az utolsó. Megígérem. :)

Új hozzászólás Aktív témák