Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hádebasszaki, rólam még sose mondta senki hogy bármilyen probléma lenne a gondolkodásommal, stílusommal, hozzáállásommal, fanatizmusommal, odaadásommal, vagy bármivel ami számíthat egy kapcsolat, nem beszélve az érzelmességemről, (amit lassan sikerül azért nekik kiölni) ha kell komoly vagyok, ha kell nem, meg még fényezhetném magam hetekig fölöslegesen, ha egyszer ez nem kell senkinek. Most akkor marad a külső, meg a zseton. Külsőre nem vagyok egy Brad Pitt/...stb (férfiideálok felsorolva), de ez a csávó sem. Az mondjuk speciel úgy tűnik hogy nem okoz gondot neki a világ végére utaztatni valakit, nem is egyszer, de mondhatnám azt is hogy megvan a lóvéja. Nekem meg nincs.
Most akkor mi az ami nem látszik.Oszt már megin' összevissza síránkozok itt hiába...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest