Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Zero

addikt

válasz BlacKSouL #24267 üzenetére

figyelj blacksoul, régóta ismerjük egymást (ahh, régi daliás mallorcai románcok.. ), tudod, h kedvellek, meg minden, de most komolyan nem értelek

szépen leül a zacc, aztán leszűrve már tisztul a kép - milyen kép? milyen zacc? esküszöm nem értem, mit vártál/vártatok ettől. beszélni róla, ahogy képzelted? mégis, hogyan/miről? tanácsokat, kérdéseket várunk, h elhangozzanak? esetleg teóriákat, h mi a különbség a dugás meg a szeretkezés között (merthogy van)? és mindezt közönségszavazásra és/vagy széttépetésre bocsájtani?
    (amúgy szerintem tegnap éjszaka itt kurvasokan egy óra alatt több mindent kipakoltak magukból, mint egy év alatt összesen)

a te szelekciód meg megadatik, itt, az offtopikban. nekem sokkal szimpatikusabb az, h naponta beírod ide a bűvös szót, és az épp aktuális gondolatkörítést hozzá. és a reakciók is személyre szabottan, neked szánva születnek. sokkal hitelesebb és sokkal emberibb.

nehogymá ideológiát tegyünk egy ilyen topik mögé basszus.

szerk.
    ja, csak hogy tiszta legyen: fentiek nem arról szóltak, h ne legyen ilyen topik, csupán furcsállom, h koncepcióval ruházod fel, akármilyennel..

Új hozzászólás Aktív témák