Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Racecam #16596 üzenetére

Ótejóég... :)
    Akkor sorolom mik jutottak eszembe:
    A szőke csajnak nem bírom a fejét, de már 10 évvel ezelőtt is úgy megzuhantottam volna, a vöröskét viszont gondolkodás nélkül. A csávó olyan Chris Rock-os stílusban nyomja. Aztán a tengerpart meg a környék, nekem erről a Leo di Caprio-s Part c film is felderengett. Aztán ott van még a tánc a közepén, meg a hangulat, az egy az egyben Kaoma-Lambada.. A karniváli hangulatról előjött hogy úgy megnézném élőben A Karnevált. Egyúttal a Jézus szobor alatt is elidőznék, meg a Copacabana-n is szintén. Erről, meg közben a sárga-zőld pólóról eszembejutott mikor kint voltunk a Magyar-Brazil meccsen, alulról a 4. sorban pont a felezővonalnál a lépcső mellett. De erről az a Magyar-Olasz is eszembejutott, ami még a legendás, 60 000 emberrel, 2-2-es végeredménnyel, fentről nézve a felső karéjról, és egyetemi-albérletes-pesti életem elején volt hatalmas baráti bulikkal. Kb 1:40-nél az a rész a Return to Castle Wolfensteinre emlékeztet, a vége felé, mikor már közeledünk az ásatáshoz, és ilyen ódon falak közt kell mászkálni lángszóróval.
    Ha a zenét is hozzáveszem, akkor meg Szekszárd, sok évvel ezelőtt, táncosokkal voltunk fellépni, és vártunk a buszban, ez ment a rádióban, mi meg üvöltöttük ezerrel.

Hát kb ez jött ki a fejemből így elsőre ;] bár nemtom mire gondoltál..

Új hozzászólás Aktív témák