Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ebben az esetben akit locsolnak, az locsolódik, akit vernek az sem verekszik, akkor fogalmazzunk úgy, hogy "tevékenységképző"....
Haverkodik, ereszkedik, nyerészkedik, merészkedik, ezek sem visszahatók, legalábbis nem tudom őket így értelmezni.
Legalábbis akkor a merészedik-merészkedik között például mi a különbség?Mondjuk nagyon szeretem az ilyen szóelemző akadémikus dolgokat, amit magoltatnak a diákokkal, a szókincs elszegényedése, a helytelen kifejezések ellen meg nem tesz semmit a nyelvtudomány. Pl. hallani ilyet is már: "vonatállomás" ;"add oda nekem"; stb., ami nem szleng, hanem helytelen használat egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest