Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
értem.
mi közel egy éve költöztünk családi házba, és igazából nagy meglepetés nem ért. ill. érdekes, hogy fűtésnél kevesebbre számoltam, villanynál többre. maj' én is megnézem az óraállásokat odahaza.
egyébként a költségekről annyit, hogy nálunk a lakóközösségnek havi közös költsége van, amiből fedezik (fedezzük) a mindenféle közös számlákat (pool guy nincs ugyan, de kertész, szúnyogirtó, hóeltakarító, őrszolgálat, miegymás annál inkább)
viszont hihetetlen mértékben megnőtt az életterünk, legalábbis úgy érzem. és nem a konkrét négyzetméterről beszélek, hanem a lakókörnyezetről, ami a belvárosban gyakorlatilag nem létezik. a levegő minőségéről, az élő környezetről nem is beszélve.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest