- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
"ráadásul hátsókerekes" - az biztos, hogy élményben mást nyújt egy hátsókerekes autó
Bár helyenként és csapadéktól függően megesik, hogy nem szórakozik jól vele az ember
Kollégámnak a Granada kistestvére, Taunusa volt - imádta, csak sajna az idő vasfoga nagyon megviselte szegényt
Túl van egy rakás autón - szerintem életemben nem lesz annyi autóm, mint Neki volt - pedig csak 3 évvel idősebb, mint én
tildy: Yeah! Háromból kettő - nem is rossz
Elárulod milyen színű a szemed? Gyanítom escie-nek igaza van és barna ( ez viszont passzolna a keresztnevemhez
) 
Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár helyenként és csapadéktól függően megesik, hogy nem szórakozik jól vele az ember
Túl van egy rakás autón - szerintem életemben nem lesz annyi autóm, mint Neki volt - pedig csak 3 évvel idősebb, mint én