Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
REDeath
őstag
hi
DL dvd-t hogylehet gépre másolni? nővérem köclsönkapott egy lemezt, holnap kell visszavigye most mondja hogy tegyem fel neki ah tudom.
mire én, hát hogyne tudnám.
csakhgy dvdfab express tömöríti, kivancsi leszek milyne lesz, mer extrák is kellenek a nővéremnek......
a goldedition meg aztírja hogy dvd9 nem tagolható szét de merevlemezre fel lehet.
óóó happpy voltam ez kellett volna nekem, csakhogy innentől nemmegy tovább a progi
(ja és mivel a fab tömörít jelen esetben 67%, ezért a másolási idő sem 12 perc hanem 25
)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Cooler Master Silencio S400 (window)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)