Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
két éve lementem 79-re, és a 3. vagy a 4. lukat használtam. Most már ki kell fújnom az elsőhöz is
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: nem fanyalgok mostanában, mert nem válogathatok túl sokat, de azért a fekete pilótabárányok nem mozgatják meg a fantáziám
Bash: Az a baj, hogy tudom, hogy eddig többet ettem mint kellett volna, tehát ha felannyit eszek mint eddig, akkor fogja pont fedezni az energiaigényemet, és még a fölösleges emésztés sem veszi el az energiát. Márminthogy az emésztéshez elég sok vért használ fel az ember, én el is szoktam álmosodni ha sokat eszem. De kétségtelen, hogy mostanában már megint összevissza zabáltam. Valami természetes étvágycsökkentő nem ártana, mert én sajnos élvezem az ízeket, az evést úgy mindenestől.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)