Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
két éve lementem 79-re, és a 3. vagy a 4. lukat használtam. Most már ki kell fújnom az elsőhöz is
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: nem fanyalgok mostanában, mert nem válogathatok túl sokat, de azért a fekete pilótabárányok nem mozgatják meg a fantáziám
Bash: Az a baj, hogy tudom, hogy eddig többet ettem mint kellett volna, tehát ha felannyit eszek mint eddig, akkor fogja pont fedezni az energiaigényemet, és még a fölösleges emésztés sem veszi el az energiát. Márminthogy az emésztéshez elég sok vért használ fel az ember, én el is szoktam álmosodni ha sokat eszem. De kétségtelen, hogy mostanában már megint összevissza zabáltam. Valami természetes étvágycsökkentő nem ártana, mert én sajnos élvezem az ízeket, az evést úgy mindenestől.
Aktív témák
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- Macska topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)