Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na vesézzük csak ki ezt
:
Nem ciki, ha műfád lesz, csak errefelé úgy tűnik jobban dívik az organic cuccos. Nagynyámnál is műfa van már tavalytól, majd megkérdezem tőle szerinte ciki-e
Abszolút normális vagy ha nem iszod magad részegre, akár szilveszterkor is. Csupán annyi, hogy én pl szeretem ha - még ha minden nap különleges is - van egy nap, amit ha a barátaimmal, ha a családommal töltök, más kicsit mint a többi 364. természetesen inni máskor is lehet, épp ezért nem alapvető tétel, hogy igyunk, csak ha valaki így tudja különlegesebbé tenni az év egy ilyen napját, tegye így. Egyre több embertől látom ezt a szilvesztertagadást, hogy "miért kötelező nekem jól érezni magam parancsra ekkor, miért nem akkor mikor én akarok" Nem kötelező. De Lehet úgy alakítani az életünket, hogy ezen a napon egyszerűen jól érezzük magunkat és kész. Hogy ez kicsit más mint a többi.
Aki nem teheti meg, az meg válasszon egy másik napot, amikor sokmillióan ugyan nem, de ő igenis különlegessé teszi azt a napot. Mindenkinek jár egy szilveszter, mégha az nem is dec.31-e.
A külföldi ember beszélhet időjárásról. Pont.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
: