Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na vesézzük csak ki ezt
:
Nem ciki, ha műfád lesz, csak errefelé úgy tűnik jobban dívik az organic cuccos. Nagynyámnál is műfa van már tavalytól, majd megkérdezem tőle szerinte ciki-e
Abszolút normális vagy ha nem iszod magad részegre, akár szilveszterkor is. Csupán annyi, hogy én pl szeretem ha - még ha minden nap különleges is - van egy nap, amit ha a barátaimmal, ha a családommal töltök, más kicsit mint a többi 364. természetesen inni máskor is lehet, épp ezért nem alapvető tétel, hogy igyunk, csak ha valaki így tudja különlegesebbé tenni az év egy ilyen napját, tegye így. Egyre több embertől látom ezt a szilvesztertagadást, hogy "miért kötelező nekem jól érezni magam parancsra ekkor, miért nem akkor mikor én akarok" Nem kötelező. De Lehet úgy alakítani az életünket, hogy ezen a napon egyszerűen jól érezzük magunkat és kész. Hogy ez kicsit más mint a többi.
Aki nem teheti meg, az meg válasszon egy másik napot, amikor sokmillióan ugyan nem, de ő igenis különlegessé teszi azt a napot. Mindenkinek jár egy szilveszter, mégha az nem is dec.31-e.
A külföldi ember beszélhet időjárásról. Pont.
Aktív témák
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: