Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bazzeg, dugipipa, legalábbis ezt olvastam, de a dugip...a sem kerülte el a perverz állat gondolatom, és közben tildyre gondoltam, akkor más eldugnivalót vízionáltam, bár inkább nem kéne eldugni..
BOcs tildy imádlak!na, mielőtt belémkötne valaki, eszméletlen hogy mi van, soha, de soha ne öregedjetek meg pláne nem magányosan, és ha mégis, akkor ne igyatok egyedül otthon magatoknak vásárolt dugipiát, és főleg nem olyat, ami nem igazán emberes pia, és ha már öregek vagytok, legalább ne álljatok be egy üveg mogyorólikőr+3 üveg sör+2 fél HP, sajtá, +egy nemtommilyen barna rum kombójától, mert az egyedül nem nagyon jó,
és ha mégis, az alkalom legyen, mert másképp sincs értelme. EGy biztos, hogy ha méegérem, félóra múlva még bekukkantok, és talán némi magyarázat is szorul emellé a mértéktelen semmi mellé. Nah, jóétvágyat mindenkinek aki ilyenkor téliszalámit tol tejszines tormával és kiflivel az arcába rajtam kívül
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BOcs tildy imádlak!