Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Igen-igen, koszonjuk szepen, nagyon finom volt, mondhatni orgazmus jellegu

A rendrol: Nalad tulsagosan rend van, ami egyreszt nagyon jo, meg takaros, meg minden, de nekem otthonosabb erzes, ha par dolog azert elol van, azokat is el lehet rendezni szepen. Nem vagy klinikai eset, csak kicsit rendmanias
Nalad van az asztalon a gep, monitor, hangfalak, bill, eger, kb ennyi. Nalam itt a fenykepezo is, a csekkfuzet, az iPod, par aprosag, elol vannak a dvd-k, kesudio just in case (
), tiv asztalat meg inkabb nem mondom, hosszu post lenne 
A hatam mogotti asztalon par konyv, dvd tarto szutyo, meg zsepi, meg par papir, amire szukseg lehet, de talalni tollakat egy bogreben is, meg gyertyakat, csetreszeket amiket en disznek hivok, nekunk igy jo
A kabelezest viszont legyszi itt is csinald meg ha majd erre jarsz, mert nagyon utalom, hogy mindenhonnan zsinorok lognak, de rendet nem rakhatsz
Bar a ruharendezesi modszeredet reszben ellestem
Aktív témák
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest