Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Véletlenül sem úgy hívják.

De elszúrtam, most csak nosztalgiázok. Először én udvaroltam neki, de körülbelül olyan volt, mint a jég. Elbúcsúztunk, én feljöttem Pestre, ő Pécsen maradt (még középsuliban). Aztán megpróbálta tartani a kapcsolatot, meg kicsit többet is szeretett volna érzésem szerint (általában az ilyet jól érzem meg). De akkor már én nem voltam vevő a dologra, mert ha lemondok valakiről, egy nagyon hosszú ideig nem lehet rajta változtatni.
Legutóbb kicsit dúrván leráztam, pedig nagyon nem kellett volna. Most nekem kell nyitnom felé, és szerintem fogok is hamarosan. Legalább a baráti viszonyt szeretném feleleveníteni, mert egy nagyon értékes ember.
Csak néha elgondolkozok rajta, hogy milyen lett volna, ha....
4 nap múlva lesz a szülinapja.
Cascada-hoz: Ez például kegyetlenül rosszul sikerült az eredetihez képest. [link]
Igen, ez nagyon eltér.
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest