Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
azt mondtad fuj, meg hogy nem hangzik jól. Kérdeztem mi, azt mondtad a pancsolt szar amit vodkának hívnak. Azt hittem ez összefügg azzal amit linkeltem.
De ha szeretnéd tudni, akkor előbb megittuk otthon a Vodkát, tisztán, kisérő nélkül, mert a magukat komolynak tartó piások mind kisérővel isszák
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.
Nem szerettem a konyakot, brandyt mert amiket régen ittunk, azok olyanok is voltak. Aztán lett egy mérce, a minimum 5* Metaxa, illetve a Chivas R. és azóta szeretem a konyakot is. Ha az az ami. Vodkával dettó, addig nem szerettem, míg egyszer nem kóstoltam Moskovskit. Azóta azt is. Egy ideig van az embernek preferenciája, aztán mikor már jobban megengedheti magának, és jobban is szeret ínyenckedni, akkor bármit megiszik ami minőségi. Nálam egyetlen kivétel a gömbszörp, mert a keserű íz minden formáját utálom, legyen az étel vagy ital, így se grapefruit, se tonic, se Uncsi.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Arch Linux
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.