Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
A baj csak annyi, hogy még mielőtt előjöttek volna ezzel a tantárgyfelvételes rendszerrel, túl lazán kezelték az elmaradásokat, így könnyen el lehetet lustulni. Magamat ismerve, ezért vagyok én is tele elmaradt vizsgákkal, ha rá lettem volna kényszerítve, biztos hogy keményebben nyomom. Mondjuk ez az én hibám is.
Személyesen egy média szakost se ismerek, így se megerősíteni, se cáfolni nem tudom ezt a megállapítást. Viszont valahol csak végeztek valamit pl. a blikk munkatársai is, így van benne valami.
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Mi a baj a gdf-el? Én csak azt jelöltem be.
Egyébként a médiaszakosok ritka sötétek (már bocsánat megint). Legalábbis amit én tapasztaltam, hogy 10-ből 8 lány, többségük jól is néz ki, de a 8-ból 7-nek inkább kapálni kéne.
Az újság és mindéle íróval meg többnyire az a bajom, hogy nem néznek utána a dolgoknak. Felkapnak valamit ami szenzációnak tűnik és úgy is tálalják. Mi meg megesszük. -
(Kolombusz)
veterán
Na mentem aludni.
Jó éjt mindenkinek! -
adalbert1
veterán
Erről kb. a felvételim jut eszembe anno angol kommunikációra (ha nem a gdf-et írom első helyre én hülye, akkor most biztos valamilyen médiaszakemberként boldogítanám a társadalmat
):
-Közgazd. szakközépből miért akar kommunikáció szakra menni?
- Mert a média által hatalmas manipuláló hatást lehet kifejteni a tömegekre, politikai célokra is fel lehet használni, gyakorlatilag a közvéleményt olyan irányba befolyásolom a segítségével, amilyenbe akarom...
Az internetes információszerzéssel meg a legnagyobb problémám, hogy sokszor nehéz kiszürni a hiteles információt a sok info közül, ami ránk zúdúl. Pl.: ha laikusan olvasok valamilyen témáról, első blikkre gyakorlatilag bármilyen zöldséggel meg lehet etetni (persze ami nem égbekiáltó baromság, apróbb elferdítések beleférnek), így muszáj több helyről összeszedni az infókat. -
Nimrod
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mert az emberek szeretik egymást fikázni és mindenki őszintén állítja, hogy de bizony ő találta fel a spanyol viaszt és mindenki más dögöljön meg, mert neki kell ez a gesztenye. Persze, van ahol még nem szerencsére, én csak civilizációs betegségnek tartom, amolyan pestis. Egyszer talán ennek is vége lesz.
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Igény van mert az emberek könnyedén manipulálhatóak. Van aki könnyebben, van aki nehezebben, de összességében mindenkit be lehet csapni. A tv-t már nem is nézem (kivéve sport vagy egy kis Nat Geo és társai), de szerintem az internet terén is el fogok jutni erre a szintre, hogy egyszerűen annyire el leszünk árasztva kommersz szarral (már bocsánat), hogy inkább egy lakatlan szigetre menekülnék.

-
törölt tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hm nekem nem dereng tolószékes papa
biztos nem ugyanarra járunk
De egy hete hitgyülisek énekeltek egy körben és próbálták megtéríteni aki arra vetődött,ugyanez moszkván.Ott hála istennek eltünt a poharakat csilingeltető manus, pedig sokáig ott volt.borzasztó hangja volt a poharaknak. -
adalbert1
veterán
Közösségi oldalak: én évente 2-3-szor a privi.hu-n szoktam jól elszórakozni, hihetetlen hogy mennyire exhibicionista a tizenéves korosztály fiatalabb része is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szereplőválogatás: Pár éve a zp-ben voltunk egyik haverommal. Odajön egy csaj, hogy volna-e kedvünk szerepelni a balázs sóban? Persze, elég pénzért biztosan.
Utánna odavitt 2 másik csajhoz, ők kérdeztek pár dolgot, meg hogy milyen téma lenne, stb. Mi meg megkérdeztük, hogy mennyit fizetnének ezért az egészért? Hát max. 15k-t. Na aki annyiért hülyét csinál magából az meg is érdemli.
Egyszer meg a nyugati előtt vártuk egyik haverunkat, mire odajön egy srác, hogy a balázs show-hoz keres szereplőket. Mire elkezdem előadni, hogy mennyire szar a műsor, hogy nem tetszik ,hogy butítják az embereket mesterségesen, stb... Erre meg, hogy menjek be a műsorba, és mondjam el ott a véleményem... Na persze, még a végén megvágnák úgy, hogy én jönnék ki az egészből a legszarabbul. -
Nimrod
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ááá, behívás, erre is van sztorim.

Való Világ szereplővadászat, kollegina hívja az emberkét, feltenne pár kérdést hogy valamit azért már tudjunk írni is róla. Emberke: most nemigazán tudok mondani semmit, visszahívna később?
adalbert1: Nem csak ők, nézz szét a közösségi oldalakon. Valami félelmetes számomra amit látok. Az én helyesírásom nem tökéletes, de könyörgöm legalább ez a szint miért nem lehet minimum?
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Erre van egy aranyos sztorim amikor még reteknél dolgoztam. Illetve kettő is. Mi szerkesztők ültünk az irodában és dolgozgattunk, közben ment a tévé (ami mindig ment), főnök (aki sajnos már ki lett rúgva onnan hála egy kis nyalingernek, szép világ az...) átkapcsol retekre, balássóban valami szokásos ökörködés, erre főnököm elkezdi rángatni a vállam: ''csípj meg! ez megy ma(napság) a tévében!''. Fetrengett mindenki a röhögéstől. Másik hogy egy épületben voltunk a másik értelmi sóval (mónyika) és a liftet gyakorlatilag minden héten újra kellett festeni mert össze lett barmolva.

De szerintem ezt már meséltem.
szerk.: egyébként a lilu (vagy hogy a manóba híjják) is elég sáros, volt is egy vágatlan videóm amin adás után szépen kamerába ''sz*pjatok le mind''.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
[link]
vannak még finomságok -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Áááá, ezek totál őrültek.
Végülis a saját testükkel azt tesznek, amit akarnak, de ez azért már sok... Végig se olvastam, már az első factnél kiderült, hogy beteg állatok mind a ketten.
Ugyan más jellegű, de engem meg ez döbbentett meg:
[link]
Egy ilyen rosszindulatú kis seggfej hogy a fenébe lehet médiasztár ma magyarországon? Tényleg ennyire igénytelen lenne az ország nagy része? -
törölt tag
nem tudtam hova tegyem de szerintem nagyon durva
talán más is megdöbben
[link] -
EQMontoya
veterán
back from csocsó... ma jól ment, ez jo vott
-
Dilikutya
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, épp most próbálgatom. Sajnos idő hiányában nem nagyon tudtam elmélyedni benne, eddig 2 perc alatt majdnem akkora fájlt generált, mint a nero wave editor 5 perc alatt.
Egyébként Joe Satriani koncert megy a linken élőben. Utána meg Metallica, Portugáliából. -
Dilikutya
félisten
Mondjatok már olyan programot, ami kapásból mp3-ba rögzít. Akár stream linkről, akár hangkártyán keresztül. Wav-val bajlódni nem szeretnék, és a konkrét helyzethez megfelelő programot még nem találtam.
[link] Konkrétan ezt akarom rippelni. -
Ramius
őstag
-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szombaton tetőt javítani?

Micsoda hülyeség!
Gyere Esztergomba, a tetőt meg lehet javítani vasárnap is, úgysem fog esni az eső!
Remélem ....
-
KrAt
veterán
/me boldog : ))))
Ma épp elhatároztam, hogy hnap bemegyek a régi (nyáron melóztam ott) melóhelyemre, hátha megint nyárra vissza tudok menni.
Du csörög a telóm, onnan hívtak, hogy nincs-e kedvem visszamenni nyárra dolgozni
Basszus tudtam, h meg voltak velem elégedve, meg h visszavárnak, de ez meglepett és krva jól esett

-
marsu
veterán
marsu számítógépet szerel:
[link]
-
-
Ramius
őstag
csacsi erre is mondj vmi szépet

-
rohadt klíma, egész évben semmi bajom 3 napja meg prüsszögök mint állat

csapos2 : Inkább biciklibelsőt ha lehetne, az fájdalmasabb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
hujj de szép vagy
No mindegy most nem kötekedni jöttem, hanem segiccségér
Ismer-e valaki valami névjegykártya készítő programot valami ingyenest, de lehetőleg olyat ami nyomtatáskor nem írja oda magától hogy vele csináltam, mer az kicsit gáz
ha van valakinek vagy tud ilyet dobjon egy privit lécci, köszi 
-
Ramius
őstag
milyen érdekes vélemények

-
nemcso
őstag
Ne bántsátok Ramius-t, olyan aranyos, olyan,olyan... ilyennek szokták rajzolni a muslicákat, nem ?

De félre a tréfával, nagyon eredeti és nem is néz ki jól, akarom mondani rosszul.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Horgász topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Társasjáték topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

biztos nem ugyanarra járunk ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Végülis a saját testükkel azt tesznek, amit akarnak, de ez azért már sok... Végig se olvastam, már az első factnél kiderült, hogy beteg állatok mind a ketten.
![[kép] [kép]](http://img403.imageshack.us/img403/2938/baborrmhecskeva5.jpg)

![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim1/36_1_5.gif)
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim1/36_1_14.gif)