Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
adalbert1 #1666 üzenetére
Erre van egy aranyos sztorim amikor még reteknél dolgoztam. Illetve kettő is. Mi szerkesztők ültünk az irodában és dolgozgattunk, közben ment a tévé (ami mindig ment), főnök (aki sajnos már ki lett rúgva onnan hála egy kis nyalingernek, szép világ az...) átkapcsol retekre, balássóban valami szokásos ökörködés, erre főnököm elkezdi rángatni a vállam: ''csípj meg! ez megy ma(napság) a tévében!''. Fetrengett mindenki a röhögéstől. Másik hogy egy épületben voltunk a másik értelmi sóval (mónyika) és a liftet gyakorlatilag minden héten újra kellett festeni mert össze lett barmolva.
De szerintem ezt már meséltem.
szerk.: egyébként a lilu (vagy hogy a manóba híjják) is elég sáros, volt is egy vágatlan videóm amin adás után szépen kamerába ''sz*pjatok le mind''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest