Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
uláccik ebédszünet...
-
poffsoft
veterán
stét mind1ki!
ebéd előtt-után... -
sanyixXx
senior tag
lehetséges, hogy egy sima előlapcserével elbasztam a vadiúj dvd írómat?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mivel egyedül vagyok itthon, ezér baszottnagy a rendetlenség. AZ én asztalom:
- üres üvegek: ice tea, sprite, naturaqua
- két pudingos doboz, joghurtok, csokipapírok
- garrone, johnny walker
- és egy fényképezőgép
-
(Kolombusz)
veterán
Amúgy nem tipikus geek elrendezkedés van az asztalomon:
-3 telefon
-1 mp3 lejátszó
-2 digitális fényképezőgép
-2 fülhallgató
-3 micro/miniSD-SD átalakitó és tok, 1 kártya kivéve
-5 hangfal
-egér
-bill
-monitor -
csapos2
addikt
Tehén!
Szerintem nem lesz meg, csak estére. Ha akkor már nem jó, szólj.
BS: Persze, persze.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
paradicsom, paprika, uborka, retek, hagyma, fokhagyma.
Utóbbi kettő heti legalább kétszer kéne, én pl fokhagymából egy étkezésnél egy fél fejet simán benyomok, az kb 5-6 hüvelykujjnyi gerezd. Immunrendszernek, emésztésnek, vérkeringésnek óriási segítség. És nem mellékesen szeretem az ízét is
Büdös-büdös az ember utána egy napig, de rendkívül hasznos. -
tildy
nagyúr
Tévedtem. Hülye bkvsok kikapcsolták a klímát, ennek örömére a buszban kb 25 fok volt (jól le is izzadtam) , míg odakinn kb. 15.
kolombusz: 1/8 dinnye. Aztán kávé a munkahelyen.
Az ebédlőben meg elémtoltak natúr csirkemellfilé + tejszínes gombamártást. a baj az volt, hogy bár csirkemell az csirkemell volt, de a mártásban volt összvissz két kis szelet gomba(szeretem a gombát+mártást), a többi meg udorító fehér+sárgarépa (
Mivel ezzel volt teli, úgy söpörtem le a húsróla szószt, öröm volt nézni).
Mondtam már , hogy rühellem a zöldségeket? Pfuj pfuj pfuj. (retek, paprika, uborka kivétel
)
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én is az egszséget részesítem előnyben, da csak mértékkel mert nemsokár jön az ebéd.
Egy csomag felvágott, egy negyed tábla csoki, utána meg egy fél doboz red bull. -
PazsitZ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én vagyok az egyedüli aki nem szokott reggelizni?

Csak kávé cigi kombót nyomok reggel. Fő az egészség
-
kraftxld
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Meggyes-pudingos péksüti.
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Ki mit finomat reggelizett?
Én most fogyasztom a kifliből, sós ir vajból, sajtos pulkyapárizsiből álló reggelimet. -
IDeje volna már felébredni az offosoknak, itt punnyadok és senki sem jön akivel kicsit kötekedhetnék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hja, ezt is mennyiszer hallgattuk, hogy ''rerouting'', mikor az eredti uton haladva a fak mogott hirtelen megpillantottuk egy ''Bar'' feliratot es arkon-bokron keresztul odajutottunk. Folyamatosan probalt minket elteriteni onnan a ''kellemes'' noi hang. /''Turn back...turn back...make a left here...'' anyad/ Ilyenkor lett lelove

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Haveromnak van az A6-osaban egy hozzavasarolt /magyarul nem beepitett/ GPS. A kis kocsog kurvaja meg mindenre beszol, /marmint nem a haverom, hanem a Dzsiipiesz/ ''You're over the speed limit'', ''Don't follow to close'' ''Slow Down'' meg ilyenek. Egyszer annyira sikerult kiakasztani a sok cirkalassal, hogy a 6 savos Interstate-en, vegre kibokte, hogy ''Make an Illegal U-Turn Here''.
Masnapra nem mukodott a ''szivargyujto'', azota egy 2.8-as Passat-ban roncsa a levegot a kis ribanc. -
Lord Zero
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
ha nem ragaszkodtok pesthez, akkor: [link]
közelebb van hozzátok, olcsóbb, mint a pesti vidámpark, hatalmasabb, mint a városliget, kalandosabb, mint a libikóka..
és nem utolsósorban elmondhatnátok nekem, mi is van ott tulképp
(merthogy tervbevéve izzón, osztérdekel)
szerk.
állatkert zárva lesz (pont azon a napon, mikor fentlinkelt helyre mennétek, hihi)
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
HI!
a libegovel meg meg lehet stuccolni, de azt lehet hogy erdems maskorra hagyni vagy azzal visszagyunnik, de a libego utolso szeke mintha 5 kor indulna talan lefel emg nagyobb buli mint felfele, es a fifi kilato is szep
udv
neduddki
ps. de en imadom az alltkertet is:- )
mod: 56-os vili 25 perc alat moszkva huvosvolgybol, amugy az oktogontol, a komplett kor, vadaspark nelkul ~3 ora, sehol nem megallva nekiulve /fogaskeretutol tempos a vasut!/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Nem volt az ojjan reg:- )))
En a ME-s es HIETE-s lanyok kozott fekudtem, /az akkor meg letezo fuvon/ kozvelenul a szervezok satoranak toveben, ahonna a gyori keksztol kapott napolyit osztottak a nepnek;- ) /vagy ket evig nem is ettem utan nanapolyit:- )/ a kar hivatalso resze mashol taborozott, de erdekes modon egyre tobben valtottak at hozzan:- ))) /nem is etem mije:- )/
udv
neduddki -
-
ladybug
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mennyivel ideálisabb partner..... Ah.
Más: Tud vki BP-en olyat helyet, ahová 2 kisgyerekkel majdnem egész napos programot lehet szervezni? Az állatkerten kívül. Margitszigetet néztem, de nem annyira ismerem. A vidámparkhoz Réka meg túl kicsi. A tropicaiumon gondolkozom.
tildy: Spagettipántos kisfelső?
-
tildy
nagyúr
VÉgre eljött az én idő(járáso)m
-
(Kolombusz)
veterán
Megnéztem. A Transformerst.
Egyszer nézhető film, pár poénnal és sok szánalmas, alsós gyermekek számára bizonyára vicces jelenettel.
Másfél óránál már 20 perce tartottam vissza a brunyálást, kérdem havert, hogy meddig tart még, mondja még 1 óra. Na mondom fasza, én addig meghalok. Legbelül ültünk, átverekedtem magam a soron, kimentem budira. Vissza már nem akartam menni, még megdobálnak popcornnal, úgyhogy kerestem egy szabad helyet elöl, szélen. A második sorból nézni nem akkora feeling. És ott a kép is zajos. Ezvan. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Folyton köztünk van, és túl kicsi, hogy arréblökjem.
-
ismeritek azta számot hogy, szeretika tika meggyeeeet...hujj de nótázhatnékom van azanyámidegesúristenit
delaza vagyok
haverok buli eccájg

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Bogrács, grill, nyúpöri?
Mindez hol, kényszeres evő vagyok!!
-
táborba nem megyek, viszont ezen a hétvégén is meg a jövőhétvégén Jancsika Party lesz minálunk a jogsim örömére, azér 2 mert az oktatóm csak a jövőhéten ér rá lejönni, addig meg ki a rossebb bírja ki szárazon, úgyhogy ha valaki erre jár szívesen látom, fincsi pörit főzök bográcsba, meg lehet lesz egy kis grill is kísérletképpen
no meg sörökök 
tessék mindenki vigasztalni Jancsikát, naon el vadok keservedve, még a nyúl sem szeret má
Pedig én szeretem a nyulat, főleg pörköltbe

[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Óóóó te, én azt hittem, csak az inak, meg egy kis bőr tartja, ezzel még huncutkodni is lehet.
Jánoshoz, aztán téged is lepedofiloz. -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
szvsz szerkezd ki a linket. Ritka szőrős kezed van tudod...

Mod: azé doki látta?
más: egy jó kis aprót találtam: [link]
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Menyj vissza az oktatódhoz rutin órákat venni
-
Winner_hun
félisten
Fuvaroznom kellett, az előtt inni nem egészséges. Füvet nyírni eső előtt? Inkább közben

Apropó, kocsi is rendetlenkedik, néha lusta elindulni, meg random leffuladgat üresben pirosnál. Aztán a restart az már macerásabb. Széjjel kéne szedni, könyv van, tudás hozzá nincs, de nem is kell, majd szerelés után lesz
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kép?
Ne szólj hozzá!
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Legközelebb ne igyál annyit
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/buksi_tapsi.gif)
Én tegnap egy facsavarral próbáltam átfúrni az egyik ujjam de szerencsére nem sikerült. A mai műsorszám az volt, hogy megpróbáltam eső előtt lenyírni a füvet elektromos fűnyíróval. Nem sikerült, de a fűnyírás kész
-
djtoomi
addikt
ÁÁÁÁÁ bazz,ez a nap is rosszul fog végződni,seed szerverbe be kéne állitanom két sata-s 160-as vinyót raidbe,de nincs meg rá a mani de van helyette eladó wlan gigabyte router,smc 108mbps-es pci wlan kari emg 54-es belkin wlan pci kari.Jut eszembe nektek enm kell vagy nincs vinyótok?

-
csapos2
addikt
Ki az az Andrea?
Aktív témák
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg így melós napokon se, csak hétvégén. És akkor se mindig már mostanában.
Büdös-büdös az ember utána egy napig, de rendkívül hasznos.
)

![[kép] [kép]](http://www.vadaspark-budakeszi.hu/data/gallery/00001_20060720145916.jpg)

![[kép] [kép]](http://img520.imageshack.us/img520/1555/jokersfacemz1xs2.jpg)
![[kép] [kép]](http://thadeu.files.wordpress.com/2006/07/joker_batman.jpg)

Legalábbis addig nem amíg meg nem ittuk azt a négyzetméter sört a táborban