Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
KrAt
veterán
(előre elnézést)
Kibaszott köcsög orvosok
Most értem melóbol haza, látom, anyum sír. Mondom mibaj? Mamámat műtötték nyaki érrel pénteken, nem érezte jól magát, köhögött, fulladt.
Kérte az orvosokat éjjel, legalább hadd üljön fel az intenzíven, szartak rá, mondván aludjon, mert éjszaka van.
Azóta a hangja se volt az igaz, de menni tudott, de fulladt, nem volt jól
Néhány napja (asszem tegnap) tüdőgyulladást diagnosztizáltak. Kapott antibiotikumot.
A varrat nagyon csúnyán volt ''megcsinálva''.
Mára virradó éjjeltől mesterségesen lélegeztetik. Ezt anyum ma tudta meg, mikor bement hozzá (innen kb 100km)
Ha 72 órán belül le tudják venni, akkor van esély, ha nem, akkor minden órával csökken az esély.
Az orvos persze mentegetőzött össze vissza, h ő jól csinálta a műtétet, a végén már cinikus volt: ''akkor elmondom mégegyszer''...
Eszembejut tiv írása: Pull the Plug. Kérlek, add Isten, hogy ne kelljen erre gondolni, mert elkap a sírógörcs. Kérlek, hogy térjen vissza épségben, és maradjon itt velünk.
Lehet, ha az orvosok kissé jobban odafigyelnek, most itt lehetne mellettem (mert ma lett volna a varratszedés, utána hazahoztuk volna) és minden jó lenne. Most azon kell gondolkoznom, látom-e még.
Nagyon szeretném, hogy igen... -
KrAt
veterán
/me boldog : ))))
Ma épp elhatároztam, hogy hnap bemegyek a régi (nyáron melóztam ott) melóhelyemre, hátha megint nyárra vissza tudok menni.
Du csörög a telóm, onnan hívtak, hogy nincs-e kedvem visszamenni nyárra dolgozni
Basszus tudtam, h meg voltak velem elégedve, meg h visszavárnak, de ez meglepett és krva jól esett

-
KrAt
veterán
Új totyik

Azért ez durva, hogy tegnap marhanagy vihar, most meg meg főlök, olyan meleg van

Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Deicide se ment el?