- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
KrAt
veterán
(előre elnézést)
Kibaszott köcsög orvosok
Most értem melóbol haza, látom, anyum sír. Mondom mibaj? Mamámat műtötték nyaki érrel pénteken, nem érezte jól magát, köhögött, fulladt.
Kérte az orvosokat éjjel, legalább hadd üljön fel az intenzíven, szartak rá, mondván aludjon, mert éjszaka van.
Azóta a hangja se volt az igaz, de menni tudott, de fulladt, nem volt jól
Néhány napja (asszem tegnap) tüdőgyulladást diagnosztizáltak. Kapott antibiotikumot.
A varrat nagyon csúnyán volt ''megcsinálva''.
Mára virradó éjjeltől mesterségesen lélegeztetik. Ezt anyum ma tudta meg, mikor bement hozzá (innen kb 100km)
Ha 72 órán belül le tudják venni, akkor van esély, ha nem, akkor minden órával csökken az esély.
Az orvos persze mentegetőzött össze vissza, h ő jól csinálta a műtétet, a végén már cinikus volt: ''akkor elmondom mégegyszer''...
Eszembejut tiv írása: Pull the Plug. Kérlek, add Isten, hogy ne kelljen erre gondolni, mert elkap a sírógörcs. Kérlek, hogy térjen vissza épségben, és maradjon itt velünk.
Lehet, ha az orvosok kissé jobban odafigyelnek, most itt lehetne mellettem (mert ma lett volna a varratszedés, utána hazahoztuk volna) és minden jó lenne. Most azon kell gondolkoznom, látom-e még.
Nagyon szeretném, hogy igen... -
KrAt
veterán
/me boldog : ))))
Ma épp elhatároztam, hogy hnap bemegyek a régi (nyáron melóztam ott) melóhelyemre, hátha megint nyárra vissza tudok menni.
Du csörög a telóm, onnan hívtak, hogy nincs-e kedvem visszamenni nyárra dolgozni
Basszus tudtam, h meg voltak velem elégedve, meg h visszavárnak, de ez meglepett és krva jól esett

-
KrAt
veterán
Új totyik

Azért ez durva, hogy tegnap marhanagy vihar, most meg meg főlök, olyan meleg van

Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Seagate Exos X20 20TB SATA3 (ST20000NM007D) HDD
- Aspire Go 15 (AG15-32P) 15.6" FHD Core 3 N350 8GB 256GB NVMe magyar bill új akku gar
- Western Digital 3.5" 4TB Nasware HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Deicide se ment el?