Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Janoska26 #4581 üzenetére
nem rossz
én a családnak a hétvégén kakas pörit főztem bográcsban, isteni lett.
jó kis lecsós alappal, sok fűszerrel, de semmi műszar! a végén megbolondítva 3 deci száraz vörösborral, nagyon jó lett
én a (génhibás= kib@szott nagy állat volt, mint egy pulyka) kakashoz majdnem raktam ennyi alapot
jaja, inni közben a legjobb és játszani a tűzzel, meg-megkeverni a készülő ételt. amikor a többiek látják rajtam, hogy már kezdek berugni eldugják a fűszereketmert akkor már nagyon az én szájízem szerint menne a főzés. olyankor hajlamos vagyok a túlfűszerezésre...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Janoska26 #3917 üzenetére
Szűkítsd az ismerőseimet a 25-27 közötti férfiakra, és megleled a keresett személyt.
Visszaigazoltalak, nagy sztár vagy, mert iwiw-en csak olyan ismerősöm van, akivel már találkoztam élőben.
Bár veled meg már telefonon beszéltem.
Meg amúgyis Janoska26 rulezzz
[Szerkesztve] -
válasz
Janoska26 #3704 üzenetére
Szeretz az mindent, amiben alkohol van
Aszongya amúgy, hogy nincs semmi baja, szedi a gyóccereit rendesen, csak a nagy melegben nem kívánja az ételt. Kb erről szól egy egész oldalas cikk
Meg a barátjáról, Józsiról (aki sztem tuti, hogy homár), aki a kedvenc ételeit főzi neki, és még azokat se eszi meg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26 #3589 üzenetére
Milyen fél perc? Legalább másfél órát elb.sztunk
L.Z: Az úgy volt, hogy..öö...aztán egyszercsak már ott voltunk. Aztán állítgattak minket hosszú percekig, aztán a hangmérnök félperces vágócsendet kért, aztán ''Eksön'' üvöltött az olasz rendező. Aztán felvettük 4x a jelenetet, aztán a stáb összecsomagolt, és mi is hazamentünk. Az egyik csajszi amúgy igen helyes volt. -
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest