Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
nem rossz
én a családnak a hétvégén kakas pörit főztem bográcsban, isteni lett.
jó kis lecsós alappal, sok fűszerrel, de semmi műszar! a végén megbolondítva 3 deci száraz vörösborral, nagyon jó lett
én a (génhibás= kib@szott nagy állat volt, mint egy pulyka) kakashoz majdnem raktam ennyi alapot
jaja, inni közben a legjobb és játszani a tűzzel, meg-megkeverni a készülő ételt. amikor a többiek látják rajtam, hogy már kezdek berugni eldugják a fűszereket
mert akkor már nagyon az én szájízem szerint menne a főzés. olyankor hajlamos vagyok a túlfűszerezésre...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Szűkítsd az ismerőseimet a 25-27 közötti férfiakra, és megleled a keresett személyt.
Visszaigazoltalak, nagy sztár vagy, mert iwiw-en csak olyan ismerősöm van, akivel már találkoztam élőben.
Bár veled meg már telefonon beszéltem.
Meg amúgyis Janoska26 rulezzz

[Szerkesztve] -
bandus
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Szeretz az mindent, amiben alkohol van
Aszongya amúgy, hogy nincs semmi baja, szedi a gyóccereit rendesen, csak a nagy melegben nem kívánja az ételt. Kb erről szól egy egész oldalas cikk
Meg a barátjáról, Józsiról (aki sztem tuti, hogy homár), aki a kedvenc ételeit főzi neki, és még azokat se eszi meg. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Milyen fél perc? Legalább másfél órát elb.sztunk

L.Z: Az úgy volt, hogy..öö...aztán egyszercsak már ott voltunk. Aztán állítgattak minket hosszú percekig, aztán a hangmérnök félperces vágócsendet kért, aztán ''Eksön'' üvöltött az olasz rendező. Aztán felvettük 4x a jelenetet, aztán a stáb összecsomagolt, és mi is hazamentünk. Az egyik csajszi amúgy igen helyes volt. -
Aktív témák
- Warhammer 40.000
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)).

.