Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hat igy kivulrol neha tulsagosan is azok... Nem irigyellek ilyen szempontbol benneteket. Nekem mar lehet a fele is sok lenne. (Mostanaban atjart hozzank szomszedkiscsaj , bea, kor kb. 13 ev... Ja es hiperaktiv... Volt mikor mar kibuktam rendesen)
Egyebkent meg lehet megenyhulne Peterket , ha a 3. fiu lenne
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Kuvva eletbe, tegnap osszeverekedtem egy ketszer akkora feka kurvaval mint en vagyok, a rohadt ribanc szetbaszta a pittyem, szetkurta a szemuvegem es kivett a zsebembol 5 dollart.
O is kapott azert rendesen rohadjon meg, igy meg not nem csepeletem, remelem najsz lesz a tukorbe neznie par napig...Utalom a kurvakat... -
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
A zenéje kellene. Régen megvolt tesómnál, csak a win media player egyszer bekattant, és duplán tartotta számon az összes zenefilt. Egyszer rákérdezett tesómnél, hogy akarja a dupla zeneszámokat eltávolítani? Hát persze... Sacc 18 giga mp3 menet ki a kukába...

mod: ja, ha megvan felvételen (videjóó), akkor az is érdekel
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Még. Most. De pár perc és felébred. A másik pedig jön haza.
csapos: Ha a ráolvasás használ, akkor könnyű dolgom van. De úgy tudom és tapasztaltam ki, hogy ez nem így megy. A 3. gyerek meg Péter szerint válóok. Erről nem tudom lebeszélni. A másik meg az, hogy megcsinálni könnyű meg élvezetes. Még a kihordás is. De a felnevelés annál hosszadalmasabb és nehezebb.
Borka és Réka mindketten kis energiabombák és karakteres jellemek. Nem hinném, hogy a 3. sokban más lenne.
De akkor is....
Ilyenkor teljesen elvesztem az eszem.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Keresztkérdés: Valakinek megvan az István Király zenéje? Akinek megvan küldjön egy privit legyen szives. Szeretnék tőle kérni egy szivességet

Thx: föccer -
marsu
veterán
Kellemes szombat délután.
Csend van és nyugalom ... -
BlacKSouL
addikt
BUMM.
''...
Még ittam volna, de nem maradt több sör.
Ígérem, ma este nem játszunk többször.
Hogy kerül a falra a lábnyomom?
Hát úgy kerül oda, hogy rányomom.
Rezeg a sok könyök, szakadnak a függönyök.
Éjfélkor együtt a csapat,
Durran a pezsgő és játszanak.
Koccan a pezsgőspohár,
Gyere, táncolj már!
Csillagos az este és mindenki szép.
Dühöng a hangfal, táncol már a nép.
Ádika sápadtan bandukol,
Orrában egy nagy tubus technokol,
Pályája körkörös, arca már vérvörös.
Éjfélkor együtt a csapat,
Durran a pezsgő és játszanak.
Koccan a pezsgőspohár,
Gyere, táncolj már!...''
-
parandroid
félisten
Hidd el, meglehetősen képben vagyok a témában.
Még eredményt is tudok felmutatni. Kettőt. Katica, mondom: kettőt. Nem hármat.
p -
ToBeY
nagyúr
1 hét alatt kétszer álmodtam azt,hogy füstöl a vinyóm.De mire kikapcsolom a gépet,már kokszos a nyáklapja.Ez mit jelenthet?

-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt minden fórum, föld és egyéb tájakon lakó.
-
t1
veterán
Jó Reggelt fórum lakók!

-
csapos2
addikt
Bezárt topikot ki lehet nyitni?
-
Whaskes
senior tag
Jó estét miinden kockának! kicsit ma ius berúgtam! de ez még megbvopcsátható! hiszen névnapomat ünnepoeltem! Úgyhogy bvoldog névnaípot péter&pál!!

-
BlacKSouL
addikt
Jeee, ez lesz a ''van időm van pénzem de nincs kivel mit csinálni'' hétvége. A frissen lemosott kocsit nem hozom ki a garázsból, mert nem akarom hogy essen az eső.
Majd vasárnap. Akkor muszáj.
Csinálnám, mennék, pörögnék...de egyedül gáz. -
EQMontoya
veterán
aki ekkora barom, annak sztem nincsennek barátai

Story: amerikai cserediák osztályunkban, 1 évig volt, most megy haza... tegnap szól haver 8kor, h menjek mák le 7re a csocsózni... mondom jóvan
fél9re leértem, aztán 9 fele mondja vki tök véletlen, h 8tól szerveztek búcsúbulit a srácnak... de erről az ott csocsózó 6-7 emberke (aki az osztályból ott volt), nem tudott... ma megkérdeztem, h ezt mégis hogy hozták össze... erre a csaj, akitől kérdem: ez nem osztálybuli volt... végülis, télleg, csak 1 osztálytársat búcsúztattunk. Ehez gratuláltam iwiwen a szervezőnek, aki nem tom, h ki volt... szal a cimzés az üzifalra a ''Te, kedves barom, aki...'' volt 
-
BlacKSouL
addikt
Csapos: Én dolgoztam Tecsóban éjszakai árufeltöltőként... Hát az hogy okádék meló volt, az nem kifejezés. Hogy a munkatársak köcsög gyíkok voltak, az dettó. Hogy kinyírt idegileg és testileg, az éppúgy. Hogy nem érte meg, az már nem egyértelmű, mert ilyen tipusú rabszolgamunkát is ki kell próbálni, hogy minden mást tudjak értékelni. Éjszakánként két kamionnyi(35-40 raklap) árut kellett fullra kirakni a polcra, a nappalosok meg összesen 8 óra alatt 3-4 raklapnyi áruval pótolgatják ami lefogy esetleg. És hajtanak mint az ökröt. A lábam szanaszét volt zúzva, mert mikor a 2m magasra felrakott üveges konzervuborkát megindítottad, akkor annak a kb 1,5 tonnának volt egy diszkrét lendülete, és a gyökerek jó nagy emelkedőt csináltak a raktár és az áruház között, úgyhogy ha nem rohanva húztad át a műanyag lengőajtón, akkor spontán visszahúzott gumitalp ide vagy oda. Persze ha valaki megállt az ajtó túloldalán, mert leborult 300 csomag szarul felrakott budipapír, akkor úgy mentél neki mintha muszáj lett volna. És olyankor bizony ugrani kell, mert a boka ha ottmarad...
Haversrác egy papírcsomagos 6-os multipakkos üveges sört rakott fel a fölső polcra, és mikor kb két méterre felemelte, a feje fölött elszakadt a papírcsomag alja. Akkora monoklit csapott a szeme alá az egyik üveg, csoda volt hogy nem vakult meg rá. Régi szép emlékek...
Szóval üzenem hogy csak óvatosan. -
neduddki
nagyúr
HI!
Eszt Bereczki-Szinetar paros nyerte meg a dalnak:- ) de aze ott a lenyeg is a masodik hejjen:- )))
udv
neduddki -
derég játszottam itt a ph!-n

[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
mekkora szája van ennek a csajnak aki most énekel

-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
Csipan meg sem vagyopk lepodve, emlexem en meg a 90es evek huligan bulijaira, mekkorakat buliztunk!!!;- ))) /es mijjen szamokra/
De aki a ''Ha en...''-t a noxos csajra bizta az tutira felrugnam:- ((( /de kijelntem a csaj szep/
udv
neduddki
mod: Ramius : az utolso ket szzot hagyd el inkabb:- (((
Na Falusi Mariannak trenykeg JO hangja van!!!
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
akkor én is megosztok Veletek vmit: iwiwen elküdltem egy kretén a büdös p.csába. Jól esett. Köszönöm

-
Ramius
őstag
énis megosztok veletek valamit:
ma vettem magamnak egy rider márkájú (made in brazil) papucsot. azért ilyet, mert az előző is ilyen, amit 2002-ben vettem! akkor volt 4k körül. nagyon megérte az árát, mert csak idén nyáron kezdett a talpa eltörni. jó kis papucs volt. a mostani 3.5k volt, remélem ezis húzza legalább 4 évig
-
neduddki
nagyúr
HI!
En eszt eddig nem tudtam, de megkovetem Szolnoki Petert: egyszeruen zseni, amit enekelni tud!!! egy Mate Petert igy enekelni!!!:- )))
eskuszom ha ezt kiadnak cd-dvd megszerenem!!!
udv
neduddki -
C4mp3r
addikt
Csípi a szemem a hagyma!!!
ááááá -
marsu
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Jobb egy csacsi az élelmiszerüzletben, mint egy elefánt a porcelánboltban ...

Sportcipőt szeretnél, vagy egy jó kis légtalpas Dr. Martens félcipőt?
Nekem volt nem is egy Martens cipőm, nagyon kényelmes. Nem a magasszárú bakancs, hanem rendes, normális félcipő. Nagyon kényelmes. -
csapos2
addikt
Tudna valaki egy nagyon jó cipőt ajánlani melózni? Élelmiszer üzletben, egész napos talpaláshoz kellene.
Előre is köszönöm. -
Nimrod
addikt
Én most a Transformers-re várok de nagyon. Intró jónak tűnt, majd belelesek egy warez editionbe és ha ok akkor már csak a dvd-s kiadást kell megvárni és már megyek is a kasszához.

De amiket olvasgattam róla félő, hogy kicsit olyan lesz mint a Függetlenség napja, majd jön a nagy ámerika és mindenkit megment.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyenkor teljesen elvesztem az eszem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a063.gif)

![[kép] [kép]](http://www.drmartens.hu/images/p/w/t/w1b_t.gif)
![[kép] [kép]](http://www.drmartens.hu/images/p/o/t/orig004_t.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.scholl.hu/shoe_img/fullsize/3qtr/80500013.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.scholl.hu/shoe_img/fullsize/3qtr/80520010.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.scholl.hu/shoe_img/fullsize/3qtr/80470010.jpg)