Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem találkozott valaki a tekintélyem utolsó morzsáival? Valahol erre hagytam el.
p -
parandroid
félisten
Itt bent tök jó idő van, teljesen jól vagyok. Ráadásul van az udvaron egy medence, és ha kedvem szottyan fürdeni, akkor egyszerre három jó csajjal fürdök*.
* Ráadásul ebből legalább kettő általában pucér, vagy csak egy szál bugyiban van.
Remélem sikerült feldobnom a topikot, és mindenki egy kicsit jobban érzi már magát.
p -
parandroid
félisten
Reflexből hazudnak sajnos.
Invitellel, Axeleroval, és asszem talán Enternettel is ugyanúgy eljátszották közeli ismerőseimmel ezt. Persze végső soron maga a szolgáltató amúgy sem tud mit csinálni, de minidg lökik a lerázós dumát. Az említett topikban is sok hasonló tapasztalat összegyűlt, és kollégáimnak/barátaimnak is csak protekcióval sikerült elintézniük a sávszélességemelést.
Előtte ment a süket duma, hogy azért ennyi, mert nem bírja a vonal, meg hogy már át van állítva, pedig először nagyon udvariasan próbálkoztak, és csak a nyilvánvaló hazugságok után kezdték el az asztalcsapkodást mind a szolgáltatónál, mind a matávnál. Végül a protekciós módszer működött*...
Egyébként személyes meggyőződésem szerint azrt az előfizetőt győzködik, mert a matáv úgysem csinál semmit, és legalább próbálják megnyugtatni az előfizetőt, ha már elintézni úgysem tudják.
* Ismerős szerelő telefonközpontba be, megnézi az adott végpontot, és jé, tényleg nincs átállítva. Egy-két gombnyomás...
p -
parandroid
félisten
válasz
REDeath #4236 üzenetére
Elfelejtették átállítani. A lehetőségeinek száma egyenlő a nullával*, mindent a kábel minőségére fognak fogni**, tévedést soha nem ismernek be. Keress rá a sávszél emelés szavakra a keresővel, és nézd át a vonatkozó témákat.
* Gyakorlatilag az egyetlen megoldás, ha szerez egy bennfentes, ott dolgozó valakit, aki el tudja intézni, hogy valóban emeljenek.
** Van rá egy egyszámjegyű százalékos esély, hogy igazuk van.
p -
parandroid
félisten
Igen, SD kártyán van az iGo. Mio nem rossz cucc PNA-ban (csak navigációra használt 'PDA'), és ezeken is lehet zenét lejátszani, esetleg képeket, filmet nézni, általában alap PDA-feladatok ellátására is kiválóak (naptár, óra, ébresztés, talán még névjegyzékük is van). Neduddki tud többet mesélni, sőt, ha jól tudom, le akarja cserélni a Mio-ját.
p -
parandroid
félisten
válasz
REDeath #4220 üzenetére
1. Valószínűleg (meg)tudták a lány jelszavát, és ennek felhasználásával léptek be a profiljába, változtatták meg azt, és gondoloma jelszót is.
2. Ha lenne ilyen mód, vagy ismernénk ilyen módot, akkor sem írnánk le, ha pedig valaki leírná, azt kénytelen lennék moderátorként csúnyán megróni, hiszen bizonyos szabályok szándékos megsértéséről van szó.
A tanulság az, hogy a jelszavakat helyesen kell megválasztani, és senkinek nem szabad kiadni. Remélem ezt a leányzó is megtanulta ezúttal.
A lehetőség az, hogy a leányzó ír az oldal üzemeltetőjének, próbálja hitelesen bizonyítani a visszaélést, és kéri a profil törlését.
p -
parandroid
félisten
válasz
PazsitZ #4214 üzenetére
A politikai vezetőket mindig egyéni érdekek (hatalomvágy, anyagi előremenetel) vezérlik, mint mindenki mást is. Emellett a gazdasági érdekek és akülönböző lobbik is nyilván befolyásolják a döntéseiket, az általuk vezetett közösség (értsd: a nép) érdekeit hátrányosan érintve. De emögött globális összeesküvést látni, ártó szándékot és alapvető gonoszságot, azt hagyjuk meg a filmeknek. Azt pedig különösen nem veszi be a gyomrom, amikor valaki a saját anyagi érdekei és hatalomvágya érdekében csinálja ezeket az összeesküvéselméleteket. Egyik politikus sem jobb a másiknál, mindegyik ugyanúgy pénzt és hatalmat akar, azon egyszerű oknl fogva, hogy a naivak és jószándéúak már nagyon alacsony szinten lemorzsolódnak. Innét kezdve pedig ez az egymásra mutogatás vérlázító.
De ne menjünk át poltopikba, ezt hagyjuk meg az ottani lelkes törzstagoknak, biztosan töbször is kitárgyalták mr a kérdéskört.
p -
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #4205 üzenetére
Ha tudod, hogy programod van reggel, akkor
1. feküdj le időben,
2. ha nem fekszel le időben, akkor ne sírj, hogy rövid volt az éjszaka.
Még ha éjszakai műszakban dolgoznál, és úgy mondtad volna, akkor megérteném, de miután egész éjjel a gép előtt ültél, ez csak hiszti. Nem először, viszont rendszeresen trágárságokkal kiegészítve. Légy szíves, dolgozz rajta, hogy ne ilyesmi legyen a rendszeres jó-reggelt-posztod.
p -
-
parandroid
félisten
Befejeznétek? Vicces nem vicces, szalonképesnek kevéssé szalonképes, viszont lassan már unalmassá válik ez az irtsuk ki az emókat téma. Nem, nem vagyok emó, és nem tudom átérezni az emók problémáit, és eszemben sincs védeni őket, csak a melegtopik mellett már kezd igen kényszeredetté válni ez a bizonyos csoportok kiirtására irányuló kényszer.
p -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #4149 üzenetére
A harmadik mondatod utolsó tagmondatán megpróbálok hangosan nem röhögni.
[Szerkesztve]: Sajnos nem sikerült.
p -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #4135 üzenetére
''csak engem érdekelt, hogy épségben hazaérjenek...''
ROTFL. Egy igazi lovag. Biztos meg sem fordult a fejedben, hogy hátha valamelyikük behív még egy kávéra...
mediddlo: Én is elkezdtem nézni, de nem nagyon tetszett. Később se lesz jobb? Heureka jobb?
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #3360 üzenetére
OKé, azt hiszem ezzel most értem az elvi problémát. De ez akkor sem túl szimpatikus így. Marad a duplaacc.
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #3358 üzenetére
Ami jobban végiggondolva hülyeség. Valóban nem ártana egy köztes fokozat, amikoris az expartner nem látja, hogy mikor vagyok online, de bármikor kérheti, hogy vegyem vissza a partnerlistára.
Egy csomó olyan ember van, akit nem akarok tiltani, de semmi köze hozzá, hogy mikor vagyok online.
Erre van megoldás a párhuzamosan használt két accounton kívül?
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #2685 üzenetére
Rába Steiger rulez. Egyszer le kéne szerveznem egy gyári tesztutat vérbocival.
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #2623 üzenetére
24 tonna a raksúly lesz. Ha jól tudom, tizenegy-két tonna az önsúlya pótkocsival ezeknek a dögöknek.
p -
parandroid
félisten
válasz
Racecam #2492 üzenetére
Vegyél! Remek cucc, mindent lehet vele, amit egy számítógéppel. A kijelzője meg valami mesés egy mezei 320x240-es PDA kijelzőhöz képest. WIFi-t próbáltam, teljesen jól működik. Apropó, WiFi: neduddki, az FSC N560 tudja a WPA-PSK-t! Kicsit nézegettem vele a fórumot, de nem nagy élmény, bár van egy olyan érzésem hogy a beépített IE-je szar, majd keresek rá valami Operát. A játékok tuti jók, már be is gyűjtöttem hozzá még egy rakással belőle, majd győzzem kipróbálni. Megnéztem az Excelt és a Word-öt is, használhatók, de csak végszükség esetén. Valami PDF-readert akarok még rá keresni, kipróbáli az Outlookját, meg a médilejátszót és a képek megjelenítését rajta. Ez még mind a ma este programja, ha belefér. Andreát meg nagyon bírom, ma hazakísért munka után.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam #2231 üzenetére
Felmegyek ma, beugrunk az MM-be és veszünk mind a ketten. Utána eszünk egy Big Mac menüt a mekiben, aztán megnézünk egy meccset a tévében. És közben nézzük a GPS-en, hogy hol vagyunk, mert az vicces. Mit szólsz?
neduddki: Könnyeimmel küszködök.
poffsoft: Ööö, komolyan gondoltam, de felőlem viheted.
p -
parandroid
félisten
válasz
neduddki #2170 üzenetére
Látom a fél világnak hasonló a dilemmája. Az lesz a vége, hogy veszek óccsóért valami használt PDA-t, meg talán egy BT GPS-t hozzá, aztán megvárom, amíg valami all-in-one HTC normális árban nem lesz. Bár az Asus P535 kellemes kis jószágnak tűnik. Mio A701-et nem néztél közelről?
Amiért tartok a használttól, az az, hogy egy egy-két éves akku sem biztos, hogy egy-két napnál hosszabb üzemidőt tud bizosítani, ráadásul egy régebbi oprendszer egy csomó experimentális lehetőséget kizár, ami nekem pont az egyik legérdekesebb aspektus lenne.
p -
parandroid
félisten
válasz
ladybug #2132 üzenetére
Nem ismered a férfi értelmező szótár ezen két fontos bekezdését?
''Horgászni megyek'' - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.
''Ez férfidolog'' - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.
p -
parandroid
félisten
válasz
Integra #2095 üzenetére
Szép ez a gép, különösen a kijelzője tetszik nagyon. Kár, hogy az 1.1-es USB interface-szel agyonütötték, bár ha a WiFi jól működik rajta, akkor ez elvileg nem gond. A GPS hiánya meg éppúgy lehet előny, mint hátrány. Autón kívül máshol úgysem nagyon van rá szükség, úgyhogy lehet fixen elhelyezve tartani az autóban, BT-n meg szépen felcsatlakozik. Egyébként az operációs rendszert lehet ezen frissíteni?
Közben látom szerkesztettél, igen, én is hajlok egy egyben készülék felé, de a telefont egyelőre még külön tartanám - bár egy Asus P535-tel kiegyeznék, és a Mio A701-et is nézegettem, de az meg elég rossz kritikákat kapott...
p -
parandroid
félisten
Ez a PDA kérdés nehezebb ügy, mint a notebook-vásárlás. Tökmindegy, hogy mit választok, úgyis van valaki, akinek amúgy hajlamos vagyok adni a véleményére, és hoz valami ellenérvet.
Bash: A kábel nem zavarna, most a telefontartóba dugott töltő kábele lóg ott, az sincs útban. A gondot inkább az jelentené, hogy csak egy szivargyújtó (ez milyen hülyeség, már régen nem az) csatlakozóaljzatom van. Persze a telefon sokkal tovább bírja akkuról, úgyhogy nyilván ő kerülne le a töltőről.
Ami sokkal inkább zavar, az a béna ablakra tapasztós megoldás, amivel ezeket a kütyüket felpakolják. A telefontartó a rádió mellett sokkal praktikusabb helyen van, azt hiszem kell majd csináltatni vagy nézni neki valami fix tartót a telefontartó mellé, vagy annak a helyére akár, azt meg eggyel lejjebb tenni. De ez legyen a legnagyobb problémám.
Tildy, Marsu: Használtam már iGo-t utazás/vezetés közben, ismerem a korlátait, alapvetően mégis azt mondom, hogy nagy segítség, ha hajlamos néha tévedni, és még mindig egyszerűbb és gyorsabb a használata, mint a papírtérképé.
Katica: És hogy miért van szükségem egy PDA+GPS-re? Nos, valószínűleg nincs rá szükségem, de annyira piszkálja a fantáziámat a kis rohadék, hogy teljesen be vagyok zsongva tőle. Hónapok óta olvasgatom a teszteket, nézegetem a cikkeket, híreket, olvasgatom a fórumokat, és minél több információt szedek össze, annál jobban esz a rossebb, hogy magam is ki tudjam ezeket próbálni. Nyilván teljes értékű életet tudnék élni ezek nélkül is, és semmiféle lelki sérülés nem érne, ha nem vennék ilyet, de mégis.
Aztán lehet hogy mégis inkább veszek egy horgászfelszerelést és kiülök a tópartra. Minap ajánlottak 150e körül egy alap szettet, amivel már el lehet indulni, utána már csak a szerelvényekre, az eleségre és az engedélyekre kell rendszeresen néhány tízezret költeni, no meg szabadidő kérdése az egész. Végülis napi 10-12 óra munka után kész felüdülés lehet a tóparton csücsülni néhány üveg sör társaságában, hazafelé meg még be tudnék nézni a Horgász-tanya elnevezésű kulturális intézménybe új barátokat szerezni és szélesíteni a szociális spektrumomat. Úgyis igen sok kritika ér, hogy sokat ülök a gép előtt...
p -
parandroid
félisten
válasz
neduddki #2076 üzenetére
Az A501-et és az A701-et is néztem, utóbbinak az ára barátságosabb. A C520 viszont csak navi, ha már veszek, akkor inkább navis PDA-t veszek, azt azért másra is lehet használni. Nem akarok drága darabot első gépnek, igazából a FuSi n520-at, az Airis T620-at és talán még az Acer C530-at nézegettem.
p -
parandroid
félisten
Az érthetőség kedvéért pontosítok: GPS-es PDA-ról van szó.
p -
parandroid
félisten
válasz
csapos2 #1995 üzenetére
Az előbb olvastam, hogy Rómában találtak egy kéménybe szorult nagy pirosruhás figurát. Bővebbet még nem tudtak írni, de már kivonult a tűzoltóság, a mentők, és a csendőrség, valamint értesítették az interpolt, az olasz titkosszolgálatot, de még a vatikáni őrgárdát is. Valahogy csak kiszedik.
p -
parandroid
félisten
Hidd el, meglehetősen képben vagyok a témában.
Még eredményt is tudok felmutatni. Kettőt. Katica, mondom: kettőt. Nem hármat.
p -
parandroid
félisten
Egyébként vezetheti is már, vagy csak jár neki? Nem 17 év a limit arrafelé is, tiv?
p -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz) #1475 üzenetére
Úgy értem azon nem érdemes pörögni, amin nem tudsz változtatni. Ilyen az, hogy telik-e egy 67e dolláros lexusra, vagy hogy valaki hülyepicsa. Bár az előbbin könnyebb változtatni, az csak nekifeszülés és kitartás kérdése.
p -
parandroid
félisten
Jó estét, ez itt a ki hasonlít legjobban az avatarjára konteszt? Jöttem nevezni.
p
Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest