Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
marsu
veterán
Kár hogy nincs itt kedvencs csacsink ... El akartam mondani neki a kedvencs csacsis nyelvtörő mondókámat:
Nem minden csacsi csöcse csecse,
csak a csecse csöcsű csacsi csöcse csecse,
mert ha minden csacsi csecse csöcsű volna,
akkor minden csacsi csecse csöcsû csacsi volna.
Ipari porszívóval nem tudok nyelvtörőt ... -
BlacKSouL
addikt
Úúú, ez ütött:
''Voltam moziban, a Passiot néztük, ül mellettünk egy szőke csaj, meg a kigyúrt barátja. Első beszólás, amikor elkapják Jézust:
Csaj: És akkor felakasztják, vagy mi lesz???
Pasi: Hülye, ő a főszereplő, csak nem hal meg!'' -
BlacKSouL
addikt
De most tényleg. Hol a csacsi meg pl a robot? Nem mondták hogy eltűnnek.
Pedig az óvónénis tanácsra még mindig szükségem lenne -
BlacKSouL
addikt
Te, vagyis a hívó nem feltétlen tudhatod, hogy ő külföldön van, és a saját szolgáltatód felé ugyanúgy kezdeményezed a hívást, tehát a hívásindítás kezdődhet a megszokott módon, aztán majd az ő szolgáltatója megkeresi őt a nemzetközi hálózatban. Elvileg simán jó a 06-al is, de a hálózatok közötti elkeveredés(manapság szinte kizárt) elkerülése érdekében szokták mondani, hogy érdemes +36-al hívni, bár a szolgáltatód már a többi hálózatnak eleve +36-ként adja majd tovább.
Másrészt ha vezetékesről hívod, ott nem nagyon van + , tehát onnan eleve 06-al kezded.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
hali
kérdésem lenne
Magyaro-ról mobilhívás külföldre (magyar mobilt), akkor azt ugye úgy kell, hogy
pl +36 20 123 4567
a kérdés az, hogy ha a hívott mobil külföldön van, akkor kicsöng e így?
pl 06 20 123 4567
remélem érthető
kösz -
marsu
veterán
Egy idős házaspár elmegy istentiszteletre.
- Mikor a szertartást végzik aközben megszólal a feleség:
- Szellentettem egy csendeset, mit csináljak?
- Cserélj elemet a hallókészülékedben ... -
BlacKSouL
addikt
Na ha már itt szomorkodunk, nekem ez tudja mindig letörni a kedvem ha vidám vagyok is: [link]
-
Nimrod
addikt
Köszi, de már elég régi darab.
Nekem ettől esett le az állam:
[link]
Előtte meg egy Halo fanmoviet néztem, az is nagyon szép lett. Ilyenkor mondom azt, hogy igen, itt kezdődik a machinima, nem ott amiket egyre inkább csinálnak (értsd: frapsal felvesz, nagyon nem is vagdos, zene alá Movie Makerben meg némi feliratozás default beállításokkal). Ilyenkor el is megy a kedvem az egésztől.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv83us #1353 üzenetére
Köszönöm a bizalmat, igyekszem meghálálni.
Rengeteg ötletem van még, de ezeket copirájtolni szeretném gondolva öreg napjaimra.
(Többek között, hogy meg tudjam venni a az örökös bérletet a Nagy és Egyben Kisdolog Intéző Kényelmi Szoba Abszolút Rugalmas, rövidítve NEKIKSZAR ágyhoz kötött, fekvő változatára.)
(u.i.: Mondjuk most lusta voltam rákeresni a régebbi OT-ben, hogy hogyan is indult el ez a kis project, de mintha nekem is részem lenne benne. Ha valaki megtalálja és bebizonyosodik, hogy résztulajdonos vagyok 20%-al beszállhat a részesedésem terhére.)
-
Nimrod
addikt
Hate me today.
Hate me tomorrow.
Hate me for all the things i didn't do for you.
Hate me in ways, yeah ways hard to swallow.
Hate me so you can finally see what's good for you.
Csak úgy eszembe jutott. Az idei OMFF-en volt pályamű zenei videó kategóriában, nagyon sajnálom, hogy nem kapott díjat. [link] Vigyázat, nagyon szomorú.
[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló #1369 üzenetére
Akkor ez aktív kikapcsolódás lesz baráti társaságban.
Jó időt hozzá (szombatra még mond itt-ott esőt, de vasárnaptól jön vissza a kánikula) -
PazsitZ
addikt
A tegnap említett fesztiválon [link] Minden szinpad ingyenes lesz, most vettem észre, még a Pepsi szinpad is.
Holnap már kezdődik is
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Csináltam már ilyet segédmunkásként, csak teljesen elfelejtettem már, hogy hogy is volt.
Most a volt osztályfőnöknek megyünk segíteni, mert szeretnénk vele kicsit beszélgetni, de épp kinn van a telkén, és malterozik. Gondoltuk viszünk szerszámot meg sört, azt hadd szóljon. Soha nem árt 1-2 segítő kéz.
Különben Mesternek szólítjuk, de nem olyan mester, mint amiről te beszélsz.
Köszi a felvilágosítást!
[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló #1366 üzenetére
Ha segédmunkás (culáger) leszel, nyugodtan kérdezd meg a mestert, hogy milyen arányba keverd a dolgokat (mész, cemet) össze a betonkeverőben. Remélem nem kézzel kell keverned talicskában, vagy ládában, mert nem könnyű meló.
Ha betonkeverővel csinálod, akkor az előbbi két anaghoz a betonkeverő mérete szablya meg, hogy mennyi homokot tudsz hozzáadni. Arra figyelj még, hogy nne egyszerre dobd bele az összes homokot, hanem 4-5 lapátonként állj meg és várd meg míg elkeveredik, plusz ha kell adj még hozzá vizet, ha úgy látod, hogy már tészta keménységü az anyag (ragad fel a keverő falára, de van még el nem keveeredett homok a gépben).
Általában a tejfölsűrűhöz hasonlítják a jó anyagot, de a mester majd megmondja menet közben ha sűrűbb, vagy hígabb anyagot akar. -
tbs
addikt
Ma megkaptam tts-től a ninját. Vga, alaplap, hűtő rendben, már csak a procira és a memóriára várok. Nincs kizárva, hogy vmelyik este bp6kiberhelő-majd-gépösszerakó dzsemborit csapunk a kislányommal...
-
nemcso
őstag
válasz
FehérHolló #1364 üzenetére
Malter recept :
1-1,5 lapát meszet elkeversz a betonkeverőben kb, tíz liter vízzel, hozzáadsz 3-4 lapát cementet, majd 14-16 lapát homokkal olyan sűrűre keverteted a géppel (sűrűség beállításához a vizet kell megfelelően adagolnod), ahogyan a mester kéri.
Készrekeverés után talicskában tálalod.
Ne legyen ''döglött'' a mész illetve a cement : a mész ne legyen kszáradva keményre, a cement se legyen megkötve. A homok fajtája pedíg függ, hogy mire használod a kész anyagot : ha agyagos a homok, akkor falazáshoz, habarcsnak jó, ha kvarcos inkább, akkor pucoláshoz.
A kész anyagot ne tárold napos helyen, mert hamar meghúz (ilyenkor víz hozzáadásával lehet javítani a helyzeten), inkább hagyd a betonkeverőben forogni, néha pótolva az elpárolgott vizet.
Sőr pedíg mindíg legyen a kezed, illetve a mester keze ügyében.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Malterozásról kellene némi info, ha esetleg valaki tud segíteni.
Milyen arányban kell cement, mész, homok meg víz? Mire kell vigyázni? Ilyesmik.
Sikerült jó bunkón megfogalmazni, csak kicsit sietségben vagyok.
[Szerkesztve] -
bocX
tag
..a p....ba, véjzik az orrom, pedig most van kedvem dolgozni, illetve tevékenykedni, bár lehet ez az intő jel...
-
BlacKSouL
addikt
[link] Régi nagy kedvencem
-
vágányzár
tag
[link]
Fecskefészek -
erdey_a
addikt
válasz
tiv83us #1353 üzenetére
most erről ez jutott eszembe:
A Mester áll derékig a fekáliában. Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. A Mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit. Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit. Ez így megy egy darabig, míg el nem készül. A Mester kijön, csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek. Odaszól a segédnek: - Na látod fiam, ha tanultál volna, nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod… -
-
BlacKSouL
addikt
''a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad''
Valahogy így:
''# a hozzászólások tartalmáért a hozzászóló felel
# a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet'' -
akasp
senior tag
válasz
BlacKSouL #1348 üzenetére
meg különbenis, elvileg amikor regelsz, akkor elfogadsz valamit, amit sose olvasok el, kivéve itt a ph! n
szal a szabályzatba ha nagyon kekeckedősek vagyunk, akkor bele lehetne fogalmazni (vagy már bennevan és akkor alapból ezt elfogadod, hogy adatot gyüjtsenek és publikáljanak rolad) (igaz ez árulkodik, hogy nem olvastam el az alapelveket, de elolvastam, csak már régen és minden okos ember felejt.)
meg akkor mi az iwiw? beperelem -
BlacKSouL
addikt
válasz
erdey_a #1347 üzenetére
Az elhangzottak..izé, fórumra vetettek alapján, gondolom, és minthogy a szabályzat szerint a papírra... izé, fórumra vetett betű, azazhogy karakterek nem saját tulajdon, ezért bármit feljegyezhetnek ami a hozzászólások vagy fórumbéli tevékenységek alapján indokolt, ésszerű vagy szükséges.
Vagy ahogy én azt elképzelem?
Kellett pár hét mire rájöttem, hogy a Miért moderáltuk-ban a lásd kommentek, az olyasvalami, amitől én nem leszek okosabb
akasp: sejtettem. Amúgy meg szúrd ki mer' addig pattog
Télapó 1341:
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
válasz
(Kolombusz) #1335 üzenetére
a szarodában?
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #1332 üzenetére
De nem akármilyenről!!
Probáld elképzelni a jövőt.
Nemsokára akár már közben is reggelizhetsz! -
(Kolombusz)
veterán
Gondoltam megreggelizek, közben átolvasom az OT-t, erre 100%, hogy végig a szarásról folyik a duma.
-
akasp
senior tag
hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook hatszáz napos vaaagyoooook hatszáz napos vaagyooook
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Tényleg, hol a csacsi? CSAAACSIII!!!!
Vagy ha gonoszkodnék, akkor Hole a new see? -
Nimrod
addikt
Miért van az, hogy csinálok valamit és mindig jön valaki aki leszólja. Most éppen egy tutorial videómat. Ha még egy tizenéves lenne meg is érteném. Nem is értem minek strapálom magam, fulladjon meg mindenki a saját tudatlan szarában.
Fáradt gőz out -
Monya78
veterán
Sziasztok!
Nem szeretnék úgy topicot nyitni...hátha elfér itt is a téma
Tehát pénteken kezdődik egy LANparty...és szeretném megszivatni a többieket azzal hogy a számítógép desktopjára minél több játék icon-ját kiraknám, persze úgy hogy azok nem tartoznának az igazi játékhoz...
Ezért megkérnélek Titeket hogy minél több játék ICO fájlt küldetek a mailomra... (csak ico-t semmi mást)
Ide kérném: monya78@freemail.hu
Előre is köszi...majd a végeredményről egy képernyőmentést megmutatok... -
Csyppa
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
erdey_a #1318 üzenetére
Nos, nem egészen erről lenne szó, bár annak idején felmerült, hogy minden szinten ki kell szolgálni a vevőket, de mi (nem is tudom, hogy fogalmazhatok-e így, mert ez tulajdonképpen tiv project) nem hajtunk az kisebb fizetőképes kuncsaftokra, nem szeretnénk lemenni a Toy-toy kategóriába, azt a terepet meghagynánk inkább másnak.
FehérHolló: Szintén nem kívánunk ilyen alantas modszerekkel lefaragni a működési költségeken, sőt egyáltalán nem kívánunk lefaragni, ez egy első osztályú szolgáltatás, első osztályú embereknek. Sok-sok klozetben eltöltött óra tapasztalata mondatja velem, hogy ezért őrjöngeni fognak a kuncsaftok. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv83us #1315 üzenetére
Igény esetén természetesen.
Mivel az aranyozott kagylóba épített nagysebességű ventillátor a nem kívánt szagokat teljesen távol tartja, és a deréktájon automatikusan a test köré szorosan záródó, selyemból készült ''elválasztó'' az altestet mintegy leválasztja, elfedi a többi résztől ezért ez a kis kedveskedés a kuncsaftoknak kijár. Hűtött italokkal, koktélokkal együtt. (Szlogen: ''Ne is akard tudni, mit történik odalent!'', vagy: ''Használd az agyad másra, ne is gondolj a szarásra!'' Ezen az utóbbin még dolgozni kell...)
(Lehetne egy másik szlogen az is, hogy: ''Amennyi itt kimegy, annyi be is megy!!''. Így nem érezné megrővidítve magát a kedves felhasználó. ) -
erdey_a
addikt
szerda van
-
Racecam
nagyúr
Hmmm..., látom szépen fejlődik a project.
Néhány apróságnak látszó, de egyébként az ügyfelek elégedettségi mutatójának szempontjából rendkívül fontos dolog még hiányzik.
Mert azért lássuk be nem elég a full HD-s LCD TV, nem elég a színes magazinok arzenálja, valami kézzelfoghatóbbal is elő kell állni.
És a szexuális élvezeteken kívül, ki kell elégíteni a kulminális élvezetekre vágyók igényeit is. -
tiv83us
veterán
Gyerekek, ez eddig mind szep es jo, de mi legyen a nevjegyemen?
T.H.
CEO of The Shit Palace
:/
Baranykam, maximum a gepen felszolgalt sort fogod rajtam erezni, mint ahogy azt tetted tavaly nyaron is, az en seggem patyolat tiszta es rozsa illatu... -
Integra
titán
válasz
tiv83us #1302 üzenetére
hát az suxx
de már így is kell legyen elég feketén dolgozó, csak megfelelő kontaktokat kell megtalálnod szerintem.
a tips doboz is a must 4 sure, abba jönnek majd csak igazán az igazi upgrade ötletek
persze szigorúan szaros ujjal írhatnak rá vagy maszatolhatnak a klotyópapírral
ide egy kurva jó rajzoló kéne, aki egy elképesztően jopofa röhögésre késztető állat szaró palit a budin tud tervezni, aztán azt megfotosoppolni
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Integra #1301 üzenetére
The Shitpalace...hmmm....Ez kurvajo, viszont akkor a varat is szarbol epitjuk fel
Nezegettem, nezegettem, lassan-lassan osszeall a lista.
Egyelore meg nem sikerult eleg mexikoit atszoktetnem a hataron, hogy ellassak a szaros klotyok takaritasat minimum wage-ert...
Tudod mit, hagyok egy kis ladikat a klotyo mellett ''TIPS'' felirattal, amit oda beledob a customer, annak a fele a takaritoe
ps: Valaki akar nekem egy jo kis logot tervezni? Cserebe feleves tagsag egy regular fulkebe
Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest