- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
1800 - 1701
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
-
tiv83us
veterán
-
marsu
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
marsu
veterán
-
Nimrod
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
Nimrod
addikt
Nekem megoldódni látszik a fűnyírás mint kérdés, legalábbis ha a blöki ebben az ütemben folytatja a lövészárkok ásását.

Viszont azt nem értem, hogy hova tűnika föld amit kiás?
-
BlacKSouL
addikt
Vagy az ebola ... az mekkora szívás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Aaaszta ilyen korán felkelni. Hát tisztességes mediterrán jóember délben, fél1-kor lefeküsz, aztán 4-fél5-kor kipislog hogy süt-e még a nap, aztán kislattyog tenni-venni. Munka az 8-12 között, és este 6-8 között. Nem szokás jobb helyeken megszakadni a munkától. Ha meleg van, szieszta.
Úgy ennék már egy kis kesernyés olajbogyót. Amit itthon leeht kapni azok túl egyszerű ízűek. Nagyon tömegfogyasztásra vannak elékészítve. Meg kicsik is. Én azt szeretem, amiben ott a mag, akkora mint a hüvelykujjam első perce, és mikor beleharapsz akkor még a könny is kicsordul a szemedből a kesernyés-savanyú-sós íz hatására. Ehh, összenyáladzom itt a sok papírt az asztalon. -
csapos2
addikt
-
Csyppa
senior tag
-
fokukac
nagyúr
heppi vagyok, kaptam egy igen combos fizetésemelést

meg némi bónuszt is...
úgy látszik érdemes volt teperni. -
BlacKSouL
addikt
-
Csyppa
senior tag
Mivel kihalt az OT ezért egy fontos info: Böfff

-
Natasa
tag
-
ladybug
őstag
Ne is mondd. Direkt nem ezt írtam.
Imádtam a várandósságot. Ahogy nőtt a hasam. Emlékszem mind a két lányra, ahogy a hasamban mocorogtak. Ah..... -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Látni..? ÉREZNI!!!

Erősfényű elemlámpa pocakmozihoz, sok zenehallgatás (jazz, klasszikus -> jövőben várhatóan visszaköszönő darabok), stb. -
EQMontoya
veterán
-
ladybug
őstag
Ezek mind csudajó hírek. Akkor mehetsz anyukával nemsokára UH-ra. Olyan jó látni, ahogy fejlődik.

Mod: Franc, megint megkívántam a 3. gyereket. Na, kapok a fejemre.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
Csyppa
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
Hogy szakadna meg a tetves MKB.

Átutalási limit: 0 forint.
Gyk nem tudok utalni a táboros pólókért.
Ma voltam bent náluk. Hát ez kurva jó, mikor a múltkor még ment.
Remélem Gábor, nem gond, ha hétfőn utalok.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
én a múlt évben elég sokszor jártam okmányirodában. 15-20 percnél sosem vártam többet. Ez annak fényében, hogy a csekkek feladása a postán átlag 40 perc, szerintem jó.
Amúgy jó, hogy említettétek az okmányirodát, úgyis lejár a személyim és foglaltam is időpontot hétfőn 14:00-ra a neten. Így soron kívül hívják az embert, mikor odaér.Hát én szerencsére nem sokat járok mostanság abba az okmányirodába ahol most voltunk, mert általában rohadt sokt kell várni. Ez alól szinte csak tegnap volt a kivétel.(ill. akkor nem kellett sokat várni amikor még a sulival mentem személyit csináltatni, bár ez nem most volt)
Az utóbbi időben(elmúlt1,5-2 év) egyébként azt szoktuk csinálni, hogy elmegyünk egy másik vároban lévő ocsmányirodába, ami mondjuk 5 km-rel messzebb van de megéri mert általában kevesen vannak, és akármit el lehet intézni 0,5-1 óra alatt.
Időjárás: Kardoskút(dél alföld): jelenleg 23 fok, enyhén felhős, most kezd melegedni az idő. -
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Most olvastam tesztet a Gigabyte DQ6-ról a WC World-ben. Ezt a sz@r ujságot... Ezt nem is nevezném tesztnek. Leírják amit a manualban találtak, meg a doboz hátán aztán szevasz.

-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól bemenni dolgozni. Péntek van. Pörgök mint állat. De jó már csak egy hét..
-
marsu
veterán
-
tiv83us
veterán
-
marsu
veterán
-
tiv83us
veterán
-
t1
veterán
-
marsu
veterán
Jó Reggelt!
Na megint most sikerült felébrednem ....
De jó dolog ez a szabadság!

-
BlacKSouL
addikt
-
t1
veterán
Én majd Toscana-ban!
De csak augusztusban. Addig valahogy kibírom sörrel! 
úgynézki aug végén megyünk görögbe rámférne már egy kis tengerpart robogozás és sunshine

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
Kephamos
addikt
GRATULÁLOK!!

Jaaa, még igy is.
[Szerkesztve]Akkor ez nem is volt egy túl rossz hét.

Gratula!
-
(Kolombusz)
veterán
GRATULÁLOK!!

Jaaa, még igy is.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
34°C van kint perpillanat.

egy országban élünk? itt 25-26

-
burgatshow
veterán
-
t1
veterán
Jó reggelt!
El sem hiszem, hogy Magyarországon vagyok. Tegbap 11-re lőttem időpontot a Visegrádi utcai Központi Okmányirodába, hogy megcsináltassam az útlevelem augusztusra lévén hogy lejárt. El sem hiszitek, hogy már 10:45-kor bent voltam és 11:10-re már kész is voltam csekkbefizetéssel és fényképkészítéssel együtt.
El sem hiszem.
A mai program nem tudom még mi. Fel kéne adnom a bizonyítványomat a Felsőoktatási Intézménynek, de ebben a dög melegben semmi kedvem kimozdulni, Viszont a kényszer és a muszáj az elég gyakran nagy úr!
nincs is dög meleg legalább is itt a Bakonyban

-
burgatshow
veterán
Igen, jó dolog az e-felvi, de én szeretném, ha nyoma lenne a dolognak.
Ha csak egy egszerű dologról lenne szó, akkor internet, de mivel itt a felvim múlik rajta, akkor inkább feladom a postán.
Ha ne adj isten nem kapnák meg időben, akkor ezesetben tudok azzal védekezni, hogy én időben feladtam és tessék a postán leverni a balhét.
-
Memphysto
tag
Jó reggelt!
El sem hiszem, hogy Magyarországon vagyok. Tegbap 11-re lőttem időpontot a Visegrádi utcai Központi Okmányirodába, hogy megcsináltassam az útlevelem augusztusra lévén hogy lejárt. El sem hiszitek, hogy már 10:45-kor bent voltam és 11:10-re már kész is voltam csekkbefizetéssel és fényképkészítéssel együtt.
El sem hiszem.
A mai program nem tudom még mi. Fel kéne adnom a bizonyítványomat a Felsőoktatási Intézménynek, de ebben a dög melegben semmi kedvem kimozdulni, Viszont a kényszer és a muszáj az elég gyakran nagy úr!
Szia t|-|om!
Elméletileg el lehet küldeni a bizit az interneten is az e-felvételinél valahol!
Csak még én se tom hogy kell csinállni, majd próbálkozok!
-
burgatshow
veterán
-
Vérboci
addikt
én a múlt évben elég sokszor jártam okmányirodában. 15-20 percnél sosem vártam többet. Ez annak fényében, hogy a csekkek feladása a postán átlag 40 perc, szerintem jó.
Amúgy jó, hogy említettétek az okmányirodát, úgyis lejár a személyim és foglaltam is időpontot hétfőn 14:00-ra a neten. Így soron kívül hívják az embert, mikor odaér. -
Csyppa
senior tag
Jó reggelt!
El sem hiszem.
Valami volt tegnap az okmányirodába mert mi is végeztünk valamivel több mint fél óra alatt úgy, hogy a postán többet kellett várni mint az ocsmányirodában

''ebben a dög melegben'': érdekes, nálunk meg most egyáltalán nincs meleg
Mod:Jah, még nem is kívántam Jó reggelt
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
Jó reggelt!
El sem hiszem.
mázlid volt, ocsmányirodára ez nem jellemző
gondolom a legrosszabra készültél -
burgatshow
veterán
Jó reggelt!
El sem hiszem.
-
bobsys
veterán
igen, félreértettük egymást...

arra meg amúgysem vártunk volna, míg lesz diplománk, meg nagyobb lakás, meg 2jó állás és 2 jó kocsi, mert ezt ember nem bírja kivárni
ugye én ebből gondoltam (joggal), hogy nincsenek meg az ideális körülmények. De ha megvan, akkor nem is értem, miért írtad a fentieket. Hiszen ez a tökéletes állapot. Jó, mindig lehetne több, de mindenetek megvan, ami a gyerkőcnek és magatoknak kell.igen erről van szó minden megvan, a tökéletes nincs, de az az ami nem lesz meg
csak azért hoztam fel, mert páran mondják, hogydehát izé, meg amúgy is még 1év a diploma és különben is
na ezeknek szopktam mondani, hogy persze de nemfogok várni míg meglesz az 5ös bimmer asszonynak nekem meg a sportkocsim és nem lesz egy bazinagy házunk
majd akár idővel, de ezt a poronyt mellett is véghez lehet vinni -
Vérboci
addikt
lehet félreértettük egymást
többet keresünk mint a havi átlagkereset, lakásunk van, 2 autónk van
lakást ugye ősszel cserélünk (1szobásról egy 2 szobásra)
akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a tökéletes állapotra feleslegesnek éreztük, hogy várjunk
ez a helyzet ebből fogjuk kihozni a maximumot, segítségünk van/lesz elégigen, félreértettük egymást...

arra meg amúgysem vártunk volna, míg lesz diplománk, meg nagyobb lakás, meg 2jó állás és 2 jó kocsi, mert ezt ember nem bírja kivárni
ugye én ebből gondoltam (joggal), hogy nincsenek meg az ideális körülmények. De ha megvan, akkor nem is értem, miért írtad a fentieket. Hiszen ez a tökéletes állapot. Jó, mindig lehetne több, de mindenetek megvan, ami a gyerkőcnek és magatoknak kell. -
bobsys
veterán
-
tbs
addikt
akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a tökéletes állapotra feleslegesnek éreztük, hogy várjunk
ez a helyzet ebből fogjuk kihozni a maximumot, segítségünk van/lesz elégJaja. Szólj ha kellek..!

-
bobsys
veterán
ez a helyzet ebből fogjuk kihozni a maximumot, segítségünk van/lesz elég -
Vérboci
addikt
hát nálunk ez picit bonyolultabb, még nem vagyunk házasok, az anyuka
9évvel idősebb nálam és nem terveztük, de tessó után szabadon '' a tervetlenek mindig jobbak''
teljesen mindegy, hogy nem volt tervbe véve, ettől függetlenül madarat lehet velem fogatni
arra meg amúgysem vártunk volna, míg lesz diplománk, meg nagyobb lakás, meg 2jó állás és 2 jó kocsi, mert ezt ember nem bírja kivárni, ma már nem azok az idők járnak szerintem
a mostani helyzetünkben is simán betudjuik vállalni, van olyan aki nem lát ki a nyomorból és mégis gyereket nevelerre nem tudok mást mondani, mint

El nem tudnám képzelni a gyerekvállalást házasság és megfelelő körülmények (lakás, megfelelő állás és kereset) nélkül. A kuckót már megvettük, jövőre házasodnánk, aztán jöhet a gyerkőc.
Sok (s)ikert és boldogságot nektek.

-
bobsys
veterán
én is azt hittem, aztán bekukkantottam az apa lettem topikba.
bobsys: Csak azért kérdeztem, hogy legyen precedens, mikor ilyesmiről csevegünk a párommal
26 az pont jó, én is annyi vagyok. Most már példálódzhatok neki
Igaz, előbb össze kéne házasodni. 90%, hogy ez jövő nyáron meg is törpénik.hát nálunk ez picit bonyolultabb, még nem vagyunk házasok, az anyuka
9évvel idősebb nálam és nem terveztük, de tessó után szabadon '' a tervetlenek mindig jobbak''
teljesen mindegy, hogy nem volt tervbe véve, ettől függetlenül madarat lehet velem fogatni
arra meg amúgysem vártunk volna, míg lesz diplománk, meg nagyobb lakás, meg 2jó állás és 2 jó kocsi, mert ezt ember nem bírja kivárni, ma már nem azok az idők járnak szerintem
a mostani helyzetünkben is simán betudjuik vállalni, van olyan aki nem lát ki a nyomorból és mégis gyereket nevel -
t1
veterán
bobsys: Csak azért kérdeztem, hogy legyen precedens, mikor ilyesmiről csevegünk a párommal
Igaz, előbb össze kéne házasodni. 90%, hogy ez jövő nyáron meg is törpénik.én nem jutottam el addig mert a kedvencekből kattintotam a topicra
-
Vérboci
addikt
Igaz, előbb össze kéne házasodni. 90%, hogy ez jövő nyáron meg is törpénik. -
t1
veterán
-
Vérboci
addikt
-
bobsys
veterán
-
t1
veterán
GRAT

Fiú vagy lány?
(Fiú
) -
Vérboci
addikt
Granulálok!
Hány éves apuka vagy?
szerk.: Közben olvasom, hogy még csak kispapa vagy
[Szerkesztve] -
t1
veterán
Jó Reggelt!

-
csapos2
addikt
-
bobsys
veterán
péntekenként ez rám is jellemző. Sőt, az idő előrehaladtával a jó kedvem exponenciálisan nő. Három órakor éri el a csúcspontot és tart egész hétfő reggel 5-ig, amikor is áthullik minuszba.

De ma bónusz jó kedvem lesz, ha felhívnak a számtech boltból, hogy megjöttek a kacatok amiket rendeltem.én ma nem dolgozom, tegnap este iszogattunk egy jó nagyot kedves dunaújvárosi cimborámmal, ma megyek leadom az indexem (végeztem ezzel a félévvel, 10tárgyat megcsináltam) és apuka lettem tegnap
több jó már nincs is
tesssó: (idióta vagy smiley)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
Vérboci
addikt
péntekenként ez rám is jellemző. Sőt, az idő előrehaladtával a jó kedvem exponenciálisan nő. Három órakor éri el a csúcspontot és tart egész hétfő reggel 5-ig, amikor is áthullik minuszba.

De ma bónusz jó kedvem lesz, ha felhívnak a számtech boltból, hogy megjöttek a kacatok amiket rendeltem. -
bobsys
veterán
nos szép jó reggelt, iszonyat jó kedvem van

-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Nah, hát majd kiderül. Próbálkozunk. Reménykedünk.
Alszunk.... -
EQMontoya
veterán
nah, én húzok aludni, jó8 allz, byebye
-
adalbert1
veterán
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.Ha antiszocok akarnánk lenni nem lenne rajtunk ruha, és a fákon élnénk.
Nem hiszem hogy nincs itt olyan férfi aki nem használt volna világéletében axe-ot,talán még poénból be is fújta magát nyaktól lefelé
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.
Jó, de azért van különbség a tudatos fogyasztó, meg a reklámok által manipulált fogyasztó között is. Tehát van akinek jó marketinggel a szart is el lehet adni, és van aki azért utánnanéz, hogy miből mit vesz. -
Nimrod
addikt
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.Ha antiszocok akarnánk lenni nem lenne rajtunk ruha, és a fákon élnénk.
Nem hiszem hogy nincs itt olyan férfi aki nem használt volna világéletében axe-ot,talán még poénból be is fújta magát nyaktól lefelé
Én a tusfürdőt szeretem mert jól lesikálja a koszt.

-
törölt tag
-
Nimrod
addikt
Bocsánat de én most kifejezetten a médiaszakosokra értettem és azóta változhatott a helyzet (bár nem úgy tűnik).
Meg az is primkó aki megveszi a dezodort mert jó csajjal reklámozzák, meg eszi a mindenfélét mert attól remek alakja lesz, ésatöbbi.
-
EQMontoya
veterán
Azért a piros cimkés jw meg a ballantines már tényleg úgymond a fogyasztható kategória legalja... Azoknál tényleg jobb, viszont nekem nem jött be az íze, pedig nagyon sokan oda vannak érte.
Szerk.: Nimrod : szerencsére az albiban csak a lakótársamnak van tv-je és azon sincs teletext, így ezek kimaradtak az életemből mostanság.
[Szerkesztve]pedig nagyon sokan oda vannak érte. többek között én is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
Azért a piros cimkés jw meg a ballantines már tényleg úgymond a fogyasztható kategória legalja... Azoknál tényleg jobb, viszont nekem nem jött be az íze, pedig nagyon sokan oda vannak érte.
Szerk.: Nimrod : szerencsére az albiban csak a lakótársamnak van tv-je és azon sincs teletext, így ezek kimaradtak az életemből mostanság.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mi a baj a gdf-el? Én csak azt jelöltem be.
Egyébként a médiaszakosok ritka sötétek (már bocsánat megint). Legalábbis amit én tapasztaltam, hogy 10-ből 8 lány, többségük jól is néz ki, de a 8-ból 7-nek inkább kapálni kéne.
Az újság és mindéle íróval meg többnyire az a bajom, hogy nem néznek utána a dolgoknak. Felkapnak valamit ami szenzációnak tűnik és úgy is tálalják. Mi meg megesszük.Legalábbis amit én tapasztaltam, hogy 10-ből 8 lány, többségük jól is néz ki, de a 8-ból 7-nek inkább kapálni kéne.
ezt vond vissza! Ha már ott tartunk hogy mennyi hülye ember nézi a mónikat,akkor az is elég primkó aki azért néz egy műsort mert a csaj jól néz ki benne
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
Nimrod
addikt
A baj csak annyi, hogy még mielőtt előjöttek volna ezzel a tantárgyfelvételes rendszerrel, túl lazán kezelték az elmaradásokat, így könnyen el lehetet lustulni. Magamat ismerve, ezért vagyok én is tele elmaradt vizsgákkal, ha rá lettem volna kényszerítve, biztos hogy keményebben nyomom. Mondjuk ez az én hibám is.
Személyesen egy média szakost se ismerek, így se megerősíteni, se cáfolni nem tudom ezt a megállapítást. Viszont valahol csak végeztek valamit pl. a blikk munkatársai is, így van benne valami.
Teletextes voltam és volt szerencsém néhány médiaszakos tanonchoz. Én voltam egyedül gdf-ről.
Elég, ha ránézel a teletextre. Ronda, nincs rendesen tagolva, meg helyesírási hibák. 
-
adalbert1
veterán
Aktív témák
-
1800 - 1701
5005 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Pictonico: a Nintendo mobiljátéka a fotóidból csinál minijátékokat
- OpenMediaVault
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - Konzolok és Tartozékok javítása, moddolása, karbantartása
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070629/potatoes-400x400-001-fin_www.kepfeltoltes.hu_.gif)