Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Twiggydoll #4580 üzenetére
-
Lord Zero
addikt
válasz
Twiggydoll #3584 üzenetére
hát én is csak vicceltem naa..
amúgy is: az összes fake (a minipuca is csak paint - image - stretch/skew - horizontal/vertical 10%)
-
Lord Zero
addikt
válasz
Twiggydoll #3574 üzenetére
nálunk apás szülés volt, és ha lesz még, az is az lesz.. ezenkívül boncoltam már emberi tetemet, békát, patkányt, stb, láttam hogy néz ki egy vizihulla és egy akasztott ember élőben (élőben, haha), és egyszer a néhai macskánknak véres-cafatos életmentő gátmetszést végeztem, mert képtelen volt kinyomni magából a már élettelen utódot..
messze, euklidészi ívben beszélünk épp egymás mellett.. :)
igazából az tett be (merthogy világossá vált, h nem élvezeti cikként kezeled te sem ezeket a sztorikat), h egy beteg ember kis péniszétől - addig nem - okádnod kellett.. elbűvölt, h mily érzékeny a lelked, ennyi
szerk.
písz
szerk2.
off
[Szerkesztve] -
válasz
Twiggydoll #3577 üzenetére
mégis ilyen fasságokat nézegetsz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Twiggydoll #3577 üzenetére
Akkor mi volt a kérdés? A szülést összehasonlítani a hülyeséggel nem túl egzakt dolog. Amúgy meg de. Apás szülést akarok. De az nem feltétlen azt jelenti hogy én törölgetem fel a vért szülés közben.
(Na lementem sétálni hogy végre arcokat is lássak ne csak levágott karokat, ujjakat, farkakat, puncikat meg véres lilás gyerekeket)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Twiggydoll #3562 üzenetére
Én speciel nem szeretem a kakiszexet. Láttál már egyetlen kakiszexes linket is tőlem?
Nem egyszer linkelted mint érdekességet, hanem egyszer pár napja, majd ma egy másikat megint, és aztán a régit mégegyszer. Ennyire azért nem érdekes szerintünk.
15 cm-es csiklót hogy fogadok? Tárt karokkal
A farokiszony ellenkezőjéről meg csak egyféleképp tudnál meggyőzni, de asszem ez így ennyiben is marad -
válasz
Twiggydoll #3508 üzenetére
az oké, hogy neked az ilyen szarságok nézegetése a hobbid, de szerintem nem kéne belinkelgetni minden undorító szart, amit találsz (az az ujjas balhé meg szerintem simán túllépi a határt).
BS: Ráadásul van nő aki egy fasztól elhányja magát, de a műmutáns gyökerek nézegetését meg élvezi.
Na ez az én véleményem is, bár nem sikerült ilyen találóan megfogalmaznom.
Szóval kéretik felhagyni ezzel a tevékenységgel, vagy esetleg otthon a családot boldogítani vele tovább
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Twiggydoll #3514 üzenetére
A kézfelvarrós gyerekekről mi a véleményed?
-
csapos2
addikt
válasz
Twiggydoll #3510 üzenetére
Mi is az, amit nem láttál még?
-
csapos2
addikt
válasz
Twiggydoll #3493 üzenetére
És hogy megy ez? Bemegy a kórházba, azt mondja a dokinak:
- Doktor úr kérem, varja rám a cimbi karját.
Az meg szalad a műtőbe a szikéért? -
REDeath
őstag
válasz
Twiggydoll #3412 üzenetére
azat rohadt ..... egymás újját hordják? lol
amúgy mi ez a BME? öncsonkító társaság? mer egysze mutatak haveomék egy videót, az is BME-s volt vagy mi és az emberek szanaszét vágták magukat, de ez nem vicc, hanem komolyan. csávó élőben levágta ujjat, meg kivágot egy darabot magából meg ilyenek. nem részletezem , mert egy naőig nem szólaltam meg miután megnéztem, és egy hónapig kurva szarul éreztem magamat
talán valami www.bmevideo.com volt az odlal cime vagy nemotm... le is szarom
vagy itt is valaki bme tag? (de mia rák aza bme? :S:S::S: ) -
válasz
Twiggydoll #3417 üzenetére
fake. de az igazság odaát van.
jóccakát mindenkinek! -
FehérHolló
veterán
válasz
Twiggydoll #3417 üzenetére
Szerintem köztünk vannak!
-
adalbert1
veterán
válasz
Twiggydoll #1708 üzenetére
maradjunk annyiban hogy mindannyian a média hatása alatt vagyunk, hiába nem kapcsoljuk be a tv-t.
Jó, de azért van különbség a tudatos fogyasztó, meg a reklámok által manipulált fogyasztó között is. Tehát van akinek jó marketinggel a szart is el lehet adni, és van aki azért utánnanéz, hogy miből mit vesz. -
Nimrod
addikt
válasz
Twiggydoll #1708 üzenetére
Én a tusfürdőt szeretem mert jól lesikálja a koszt.
-
Nimrod
addikt
válasz
Twiggydoll #1704 üzenetére
Bocsánat de én most kifejezetten a médiaszakosokra értettem és azóta változhatott a helyzet (bár nem úgy tűnik).
Meg az is primkó aki megveszi a dezodort mert jó csajjal reklámozzák, meg eszi a mindenfélét mert attól remek alakja lesz, ésatöbbi. -
adalbert1
veterán
válasz
Twiggydoll #1684 üzenetére
Hát nem irígylem aki annyira ki van égve, hogy csak használt tangával tudja kellő izgalmi állapotba hozni magát.
Akkor már ennyi pénzből inkább egy üveg whiskey, vagy valami hasonló. -
EQMontoya
veterán
válasz
Twiggydoll #1687 üzenetére
viszont kb 1/3 netto minimálbér... gondolj bele, egy Balázs show felvételén megkeresi azt, amennyit kb 7 teljes munkanap alatt... nem csodálom, h bármit bevállalnak.
-
Lortech
addikt
válasz
Twiggydoll #1684 üzenetére
Biztos az ilyen ''nefürgyélle Gyurik'' veszik ezeket.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Twiggydoll #1682 üzenetére
nemtom, én vagy 2x láttam arra, hát durva volt, spórolt nekem 1 sajtburger árát a szagával, mert az Mc-be tartottunk.
Albert1: magyar átlagnak 15k sok pénz, gyakorlatilag bármit emgtesz annyiért. -
adalbert1
veterán
válasz
Twiggydoll #1675 üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
válasz
Twiggydoll #1668 üzenetére
...és még mindig alacsony a kerítés...
-
Csyppa
senior tag
válasz
Twiggydoll #1663 üzenetére
Semmi gond, nem kellett volna megnéznem...
Most már mind1. -
adalbert1
veterán
válasz
Twiggydoll #1660 üzenetére
Áááá, ezek totál őrültek.
Végülis a saját testükkel azt tesznek, amit akarnak, de ez azért már sok... Végig se olvastam, már az első factnél kiderült, hogy beteg állatok mind a ketten.
Ugyan más jellegű, de engem meg ez döbbentett meg:
[link]
Egy ilyen rosszindulatú kis seggfej hogy a fenébe lehet médiasztár ma magyarországon? Tényleg ennyire igénytelen lenne az ország nagy része? -
Nimrod
addikt
válasz
Wazze! Ez durvább mint bármely horror.
-
Csyppa
senior tag
válasz
Köhöm...ez jól esett így kajálás után
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Robogó, kismotor
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest