Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Verziószám? Csak, hogy tudjam mit kell kerülnöm. ;)
-
FehérHolló
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Nálam az fordul elő sokszor, hogy a partner is írogat, én is írogatok, azt egyszercsak mintha elment volna a másik (szerk: nem úgy, hanem pl kávézni), semmi reakció tőle. Nem látja, amit írok, és fordítva. Semmi hibaüzenet, vagy nem kézbesített-ről figyelmeztetés. Ez általában akkor jön ki rosszul, amikor sértődékeny emberrel (főleg a lányok ilyenek) beszélgetsz, vagy fontos lenne a gyors válasz...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
msn faszé nem küldi el az üzeneteket? és ha visszajön az üzi, mér nem képes ujraküldeni magától? ctrl-c ctrl-v scriptet nem képesek írni? ms-nél fogyóban a sok szerver vagy mi a fasz van már? elegem van ebből a szarbol, de mindenki azt használja, yahoo messengernek van 87 ablaka, skype meg jo lenne elvileg, de azt mg kevese nahsználják.
bill gates kísért bakker, hiába adta át teljesen a céget..
ajánlom annak a zseninek hogy hobbibol kezdjen neki azonnalk ijavitani ezt a szart.
bocs hogy csúnyáka írok, kisgyrekek ilyenkor ugyis alszanak. ettől függetlenül ***** meg MSN a ****** ***** ********** *** *** ***** ******* -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is lekaptam őket, hát Bencom kiütötte magát rendesen.

-
Winner_hun
félisten
Szortírozom a hétvégi képeket, eszembe is jutott ez: [link]
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/rolf.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Megnéztem az addig jár a korsó a kútra című filmet.
Hát ennyit már rég nevettem filmen. -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
hm, ez koszorúzás volt, azt hiszem..
végszónak örkény (ismét) jut eszembe:
Engem kemény fából faragtak!
Tudok magamon uralkodni.
Nem látszott rajtam semmi, pedig hosszú évek szorgalmas munkája, tehetségem elismerése, egész jövőm forgott kockán.
- Állatművész vagyok!
- Mit tud? - kérdezte az igazgató.
- Madárhangokat utánozok.
- Sajnos - legyintett - ez kiment a divatból.
- Hogyhogy? A gerle búgása? A nádiveréb cserregése? A fürj pittypattyolása? A sirály vijjogása? A pacsirta éneke?
- Passzé - mondta unottan az igazgató.
Ez fájt. De azt hiszem nem látszott rajtam semmi.
- A viszontlátásra - mondtam udvariasan, és kirepültem a nyitott ablakon. -
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és mér? szüleim autóvásárlást terveznek (lehet csak tavasszal...) és ha már vesznek ,jo lenen ha oylat vesznek ami nekem is tetszik
és ezt is nézegettem csak sehol nem találtam róluk konkrét infót, hogy mennyit nyelnek 100-on, mennyire szervizigényesek (bár halottam magűától mukodo futésrol meg ilyenek) stb...
ne m sokszor ultem ilyenbe, de az a pár óra alatt nagyon jó úttartása volt, jól ment..
csak ugye anyáméknak ez nem lényeg
ők egy kanyarban ha a kocsi felborul (mint a wagonR+-ek szoktak..
) anynira szar a futomuve az se mérdekli oket 
-
REDeath
őstag
valakinek van Alfa 156-osa? (ha 1.6-os TS az mégjobb
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Utolsó munkaórámat kezdtem meg a HTCC csoport salgótarjáni Hungarotel irodaházában. Az itteni telefonos ügyfélszolgálati helység utolsó órájának aktív dolgozójaként. Ebben a helységben, de még az épületben, sőt, a városban sem működik többé már se az egykori Magyar Posta Távbeszélő Szolgálat, se a Magyar Távközlési Vállalat, se a Kelet-Nógrád Com, se a Hungarotel, se a Hungarotel-PanTel közös cégcsoport keretein belül telefonos ügyfélszolgálat. Abban a helységben ülök most, ahová 1979-ben, a Magyar posta telepítette a körzeti telefonközpontot, ahol jó néhány évig, az automata korszak eljöveteléig még a mostani munkatársaim kapcsolták a hívásokat, ahol később tudakozó, majd telefonos ügyfélszolgálat dolgozott. Valahol egy korszak lezárása ez, hiszen itt mindig működött távbeszélő szolgáltatás, és a környék központja volt ilyen szempontból ez a hely.
Most már Gödöllő a mi regionális telefonos üszi központutnk, és Veszprém pedig a háttérügyfélszolgálat. És innentől Invitel lesz az a cég, amely a környék koncessziós szolgáltatójának tekinthető.
Én ugyan csak ötödik hónapja vagyok a cégnél, de valahol átérzem a mondhatni történelmi pillanat súlyát. Vajon kerülök-e valaha ilyen közelségbe a távközléshez? Tudom hogy aki 30 évig dolgozott itt a távközlési iparban valamilyen munkakörben, annak milyen nehéz lehet ezt feldolgozni, hogy az állandónak hitt dolog ilyen egyszerűen kihúzható az emberek alól. Ezért vállaltam hogy ma délután a teleüszi utolsó 4 munkaóráját elvállalom, talán én tudom a legkönnyebben utoljára itthagyni az épületet ezen a napsütéses szomorkás késő délutánon. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bennem felmerült néhány kérdés a táborral kapcsolatban. Amúgy semmi.
Na, de azért felteszem.
Loretto, te kroki! (hmm ez majdnem broki lett
)
Jössz a táborba?
Márkocka jön-e?
VladimirR jön-e? Ha nem, megmondom Apámnak, hogy adjon neki valami olyan injekciót, amitl leszárad a pöcse.
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami péntek óta?

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
#3378 :
Akkor még csiszolgasd (de gyorsan ám!) 
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert nem tudtam már bemenni Pestre ...

De szerencsére vannak korrekt PH-s barátaim, akik egyből segítenek ...
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mármint peterkeT arra gondolt volt, szerintem, hogy a rejtett állapotod mellett a partner kérheti a feloldást, amire mondtad hogy minek alapján, amire mondtam, hogy:
1.) gondolok egyet, és jelzek neked, vegyél fel (függetlenül attól online vagy-e /mert nem látom egyébként sem) : ez a próba, és ha nem vagy online, visszapattan a kérés
2.) üzenetet küldök neked, hogy vegyél fel (ez akkor is elér, ha nem vagy online, és vagy felveszel, vagy nem, vagy visszajelzel, vagy nem)
csak így megint hosszú lett a poszt, és mikulás lehet megharaxik.....

/a rev1 sokkal tömörebb volt.../
/W_h: hszkereső?/ -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Leesett, miközben irtam neked a válaszprivit, hogy eredetileg is priviben küldted.

-
t1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én vmi oldalon megtaláltam őket, ngabor mutatta még
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Privátban küldtem, a képek azóta sem lettek publikussá téve
pü ment, winyón kell tárolni, vagy kedvencekben
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Belinkeltnétek légyszi azt az oldalt, ahol a korábbi ph táborok képei vannak? Winner_hun már egyszer belinkelte, de nem találom sem az ő hozzászólását, sem az oldalt.

Meg akarom nézni a tavalyi képeket, csak ugye amilyen ügyes vagyok nem irtam ki őket. -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
OKé, azt hiszem ezzel most értem az elvi problémát. De ez akkor sem túl szimpatikus így. Marad a duplaacc.
p -
Loretto
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pont ez a lényege, ha fent vagy, akkor lásson. Vagy hide, de attól a még partnerinfoban ott lesz a last login, ha esetleg figyeli az ember.
Mod: úgyfest hide-nál nincs ott. -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
próbálkozhat, vagy üzivel( mmint nem online, hanem csak úgy)?
-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia! Winner_hun!
Köszi szépen a fuvart!

-
poffsoft
veterán
Én meg egyáltalán nem msn-ezek...
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudok róla. Viszont nem egészen értelek. Ha nem lát, akkor hogy kérje az oldását? Úgy, hogy kiírja nála? Mert azt az msn mutatja

-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ami jobban végiggondolva hülyeség. Valóban nem ártana egy köztes fokozat, amikoris az expartner nem látja, hogy mikor vagyok online, de bármikor kérheti, hogy vegyem vissza a partnerlistára.
Egy csomó olyan ember van, akit nem akarok tiltani, de semmi köze hozzá, hogy mikor vagyok online.
Erre van megoldás a párhuzamosan használt két accounton kívül?
p -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert ez így megy, ha törlöd, attól még lát téged és tud kérdezni, csak a listából tűnik el?
Szerk: Köszi fiúk.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én se sokszor, de mikor tiltok akkor az eszméletlen hülyéket
-
t1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én nekem kb a max olyan 130 körül lehetett de aztán egy csomó embert letiltottam majd töröltem
-
Winner_hun
félisten
12 csoport, 205 partner. Volt ez már jóval 300 felett is, csak akik letiltottak/töröltek, azokat töröltem, hogy ne legyenek a listában, valószínűleg úgy sem fogok velük beszélni. Illetve akikkel rég nem beszéltem, töröltem.
-
EQMontoya
veterán
vip: 11
család: 7
suli: 80 (+ a vipben is van 1 pár)
haverok: 42 (volt osztálytársak, egyéb nem túl közeli személyes ismerősök)
ph: 36 (nagyrészükkel nem is beszélek)
server: 69 (egykori/aktuális emberek, akik a szerveremen/környékén megfordultak)
dc: 42 (nah ebből a csoportból beszélek vagy 3 emberrel
)
meg még akad 1 pár, úgy innen-onnan. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, az már cserélve lett.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Küldd el megmondom jó-e.
#3346: meg is érdemled![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Nem azért, de az említett msn címet 5 mp alatt megtaláltam guglival
(kivéve ha azóta nem lett megváltoztatva)
Csak tudni kell, mit kell keresni
[Szerkesztve] -
valaki tudja, hogy a westendben hogyan vannak a teremben az ülési számozások? fentről kezdődik a számolás, vagy alulról? és ha interneten szeretnék jegyet foglalni, akkor mire kell ügyelnem?
néztem a hivatalos honlapot, hátha akadok valami képre, de nemtaláltam.
-
(Kolombusz)
veterán
Hogy egy klasszikust idézzek:
''Nem is tudod mennyire...''
Amúgy nem panaszkodom, vegetálok.
A táborba nem akasz jönni?
Thrawn: inkább ne add meg senkinek, ha lehet. A múltkor szegény kolnay vett fel msn-en, mert lusta volt privátot írni, úgy leb*sztam a fejét... És neki volt igaza, mert kb. egy évvel ezelőtt egy topikban (ami azóta már rég elsüllyedt nagyon mélyre) beirtam a címem és onnan tudta meg. De ettől függetlenül töröltem és tiltottam.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
végülis igaz, nekem vmi 90-en van kb és 6 al ha beszélek, pontosabban 82 partnerem van -
Pompi
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nehéz az élet
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hehe felveszlek aztán írok neked
-
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Írjak én is?

-
(Kolombusz)
veterán
Hogy miért mindenkinek most jutok eszébe MSN-en.
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mondjuk azt, hogy nem voltunk beszámítható állapotban mert a sör elhomályosította elménket. Még az is lehet hogy Te mesélted nem?

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah, főleg, h én nem tlaálom a rádióadást, ahol 1más alá volt vágva a 2... úgy durván hasonlitott.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ezt én meséltem
de jah. pill. -
(Kolombusz)
veterán
Na, annyit sikerült megtudnom innen([link]), hogy ez a szám volt rájuk nagy hatással: A 30-minute instrumental song by The Cure called ''Carnage Visors'' was a big influence on this. The Cure song is from 1981 and was written as a score for a movie.
Rákerestem youtube-on, ezt dobta ki: [link]
Valóban hasonlit, de ez annyira minimális, hogy lopásnak nem mondanám. -
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hallgasd a Helikon rádiót én ott hallottam, de konkrétumokra már nem emlékszem. Rövide, főleg én nem tudok ebben segíteni

[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Tudnátok segiteni?
Thrawn főleg te.
Te mesélted a Balcsin, hogy az RHCP Californication dallama lopás és ezt egy rádióadásban be is bizonyitották. Na erről hol lehet olvasni, esetleg meghallgatni? -
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Te nem vagy komplett. Az Eperke imádni való. Most haragszom Eperke nevében is.

Sipi: Nézz utána a gugliban.
Ááááá. Megjött a nagylányunk az boltból, elment a mamival. És mit vetettet vele? 100xszépet.
Nem is tudtam, hogy létezik még ez az újság. Mert tetkók voltak hozzá. -
ladybug
őstag
Az Eperke tök jó.
Nekün kkb 6 dvd-nk van. Borka imádja, Réka még csak a zenét szereti.
Itt van eljött Eperke, itt van eljött Eperke, itt van eljött Eperke hozzád....
Ismerd meg őt, ő itt a legjobb pajtás, kedves és .... társ.
Epreskertben él, kis háza mindig nyitva...
Hopp, ezek szerint még nem hallgattam elégszer, mert nem tudom rendesen a szöveget.
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ez így van. Ha hallotátok volna hogy ordított, amikor elvettem tőle. Mondom mégsem kellene ezt ennie, amikor bent van a hűtőben a finom ebéd.
Egyébként a nővére a száraz kutyaeledelt ette (azért lett olyan szép a haja
). Soha nem tudtuk úgy eldugni előle, hogy ne találta volna meg.
csapos: Hűha, tényleg. De ez nem az a topik.
Thrawn: Ez mindig így van. Ha már vmiből kettő van, az vitára ad okot. Lásd két gyerek...
Tobey: Persze. Olcsóbb, mint a bébikaja.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) anynira szar a futomuve az se mérdekli oket

![[kép] [kép]](http://imagecache2.allposters.com/images/pic/ADVG/612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg)