Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Na ja, egy darabig lehet rajta röhögni, utána meg belegondolok, hogy ezek nagy részét valszeg. a mi adónkból tartják el, az alacsony iq-juk ellenére ugyanúgy szavazhatnak (gondolom választásokkor kilóra meg lehet őket venni), és egyre többen vannak. Na meg nagy részük nem tudom mit csinálhatott nyelvtan óra helyett, de hogy beszélni ill. fogalmazni nem tanultak meg normálisan az is biztos.
Szerk: Nimrod: asszem az említett lilus videót én is láttam, hát az is elég tajparaszt picsa lehet. Viszont szomorú, hogy a ker. tévék mennyire rombolják a közizlést, és mégis van igény arra, amit gyártanak. A nyalinger kollégáról meg egy vicc jut eszembe: 2 kolléga találkozik a főnök gyomrában. Az egyik kérdezi: - Te is alulról küzdötted fel magad? -Nem, engem lenyelt a főnök keresztben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest