- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- GoodSpeed: MacBook NEO - tapasztalatok!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
marsu
veterán
-
Vérboci
addikt
-
Ramius
őstag
-
Vérboci
addikt
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
-
Vérboci
addikt
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
-
Vérboci
addikt
-
marsu
veterán
-
FehérHolló
veterán
2 órát aludtam az éjjel, de a rohat kávé még mindig ébren tart. Mentálisan zokni vagyok, de testileg nem tudok aludni. o_O Nem szoktam hozzá a koffeinhez.
Különben 5ös lett, az egyetlen a 120 fős csoportból.
-
N1
tag
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
-
marsu
veterán
-
Ramius
őstag
őstag lettem, éjjenéjjen

-
Ramius
őstag
-
Vérboci
addikt
ez most kisebb kiterjedésű, mint a tegnapi és gyorsabban is halad.
Itt már süt a nap. És eső sem volt egy csepp se.
szerk.: De ahogy kinézek, bár most szinte kék az ég felettünk, újabb felhőfront jön nyugatról. Olyan 30 percnyire lehet. Szóval most egy viharszendvics közepéből írok
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
-
Ramius
őstag
-
C4mp3r
addikt
-
Ramius
őstag
én még mindig el vagyok látva dreherrel

-
Vérboci
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
Vérboci
addikt
háttőőő... de

A bejáratnál vannak kirakva az akciós dobozosok, de nem volt közte nekem tetsző és gondoltam, majd a rendes italos sorban. Aztán úgy belefeledkeztem a vásárlásba, hogy ez kimaradt. Persze a párom a hibás, mert mindent felírt a cetlire, de sört nem. Viszont traubiból vettem két palackkal is.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
Vérboci
addikt
megjöttem...
Hűtőszekrény feltöltve a hétvégére, a lakás ragyog a tisztaságtól, a bendőm tele. Már csak tésztát kell kifőzzek a páromnak, de lehet hogy azt elnapolom és pizzát kap. Attól függ, éhes leszek-e ma még.
Csúnya fekete felhők kúsztak mindeközben Győr fölé, de se nem esik, se nem dörög, se nem villog. A szél kicsit feltámadt, de igazából nem számottevő.
Sose találjátok ki, na mit felejtettem el megvenni a boltban? -
PazsitZ
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Sör belétek is!

-
Ramius
őstag
rtl hiradó:
Antónia: -késő este István várja majd önöket
István: -jön tehát a Szellő a viharral
valaki lőője leeeeeeee
irritál az a csávó. majdnem annyira mint a Gyulai Balázs. -
burgatshow
veterán
-
timcsi
csendes tag
-
bobsys
veterán
-
Panther-D
PH! technikus
-
timcsi
csendes tag
-
burgatshow
veterán
Mostmár kezdem unni a rohadt korbács témát.
Nem lehetne valami értelmesebb téma? Nem tudom mi, ötletem sincs, de azt tudom, hogy ez biztosan ne legyen, mert 

-
Nimrod
addikt
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
Ramius
őstag
-
Nimrod
addikt
-
timcsi
csendes tag
H
a zavar a kék cseréld le más szinre
De a kedvedért átmegyek lásd milyen aranyos vagyok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
csapos2
addikt
-
timcsi
csendes tag
-
Ramius
őstag
-
bobsys
veterán
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Ramius
őstag
-
timcsi
csendes tag
-
Nimrod
addikt
-
timcsi
csendes tag
-
N1
tag
-
<MZ/X>
őstag
Köszönöm, találtam egy jót(shutdown monster).
-
Ramius
őstag
-
DarkByte
addikt
Helló!
Nekem a letöltőgépemre csinálva van egy Ütemezett feladat ami elindul pl. a leállás előtt 1 perccel és végrehajt egy ilyen utasítást (így áll le minden reggel 7kor magától a gép):
shutdown -s -t 60 -c ''Automata leállítás''
Ahol a -t utáni szám az az idő ami múlva a gép leáll magától (másodpercben), a -c után álló rész meg az az üzi ami megjelenik a visszaszámlálás alatt (nem kötelező), meg elvileg a rendszernaplóba is ezt menti. Pl. te megteheted azt hogy írsz egy bat file-t, amiben ez a parancs van, csak a -t után 36000 áll, és mondjuk behúzod az Indítópultba, és akkor 10 óra uptime után leáll a gép.
Egyedül az ablakot kell elviselni ahol számol vissza, de az nem gáz, főleg mivel magától tölt le a gép, meg félre is lehet húzni.
Ja, ha meg kell szakítani az ''önmegsemmisítőt'' akkor shutdown -a -t kell beírni egy parancsorba és akkor leáll
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
-
Ramius
őstag
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Nagyon pironkodom a kérdésen is, meg hogy nem tudom hova írjam, érdekes eset
Szóval az lenne a kérdésem hogy van-e olyan DOS parancs ami megmondja a gépnek hogy 10 óra múlva álljon le? nem muszály dos parancsnak lennei, de az a lényeg hogy leálljon 10 óra múlva, miután elindítom. Előre is nagyon köszi! -
Vérboci
addikt
jó neked... én meg dógozok még mindig. 4-ig bent kéne lennem, de úgy elhúzok 10 perc múlva haza, mint a vadludak.
Aztán bevásárlás, porszívózás, kajálás, főzés páromnak vacsit, utána pedig jövök vissza fórumni remélhetőleg. Persze már otthonról.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
-
DarkByte
addikt
Jéé, ezt a topikot még nem is vettem észre. Van itt egyáltalán olyasmi a PH! fórumában amiről nincs topik?
40 topik telement off-al.. khmm.. lehet kezdek rájönni mit értettek az adminisztrátorok notórius off-olók alatt az egyéni avatár topic-ban 
-
Retro11
senior tag
-
burgatshow
veterán
-
timcsi
csendes tag
-
Peet210
őstag
Egy kis időpontbeli módoítással ugyan de biztos felvfogok állni

Hisz pontos tervem van a nap hátrlévő részére is. -
burgatshow
veterán
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Na és honnan tudod előre az ő 15 órakori (im)potenciáját

-
timcsi
csendes tag
-
Retro11
senior tag
-
burgatshow
veterán
-
Nimrod
addikt
-
Peet210
őstag
Szeretem az olyan napokat amikor meg van tervezve mikor mit csinálok.Teendők szerint beosztom a napot így pörög a nap és nem unatkozom.
A napirend szerint most 14:00-15:00-ig a gép előtt fogok ülni.
Nem tudom miért de jól esett ezt most leírni
-
PazsitZ
addikt
-
Nimrod
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Egérpad topik
- YouTube
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pont ezért tetszik

(na jó, a párom akarta annyira

![[kép] [kép]](http://img412.imageshack.us/img412/2931/bruce40uz4.gif)

!
.
irritál az a csávó. majdnem annyira mint a Gyulai Balázs.
![[kép] [kép]](http://fells.skyworld.com/Image/car.gif)