- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
marsu
veterán
-
t1
veterán
-
csapos2
addikt
-
marsu
veterán
-
t1
veterán
-
marsu
veterán
-
csapos2
addikt
-
marsu
veterán
-
t1
veterán
Jó Reggelt!

-
marsu
veterán
-
csapos2
addikt
marsu: Eredj haza!
-
PazsitZ
addikt
Én is toltam faja pörköltet is mielőtt valaki azt hinné csak eszetlenül alkoholizálok. (ez utóbbi mondjuk amúgy igaz is lenne, de hál' istennek a többség nem volt ott Kecskeméten
)
Meg ismerős pár hónapos kisbabáját is megcsodáltam, tök aranyos kissrác
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
A sörözés itt is megvolt, sőt még főztünk is.

A mai nap mozgalmasnak tudható be, mentem, ettem, ittam
Most meg én is elteszem magam holnapra. -
PazsitZ
addikt
Kicsit kimozdul az ember és rögtön betermeltek vagy 360hsz-t. Rémes! mindig kjimkaradok a jó dolgokból
.
Na jóccakát!, mai napra sikerült besörözni![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/icon_bored.gif)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
marsu
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
marsu
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
marsu
veterán
-
EQMontoya
veterán
be kéne rúgni... csak a chivas túl jó ahoz, h megbontsam.
-
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
Remek, barátnőm lelépett MSN-ről, mert valszeg megbántottam... istenem, a kódex sem elég hozzájuk!!!
Anyázni kiválóan tud!
a nőkön ne akarj kiigazodni... kár a gőzért

-
marsu
veterán
Ahoz, hogy érett legyek, még meg kell mutatnom szóban, hogy igen is az vagyok...
Szóbelizek hétfőn irodalom, nyelvtan és töri és angol tantárgyakból...Mindig ilyenkor szoktak lenni az érettségi szóbeli vizsgák, vagy ez az új rendszer miatt húzódik el ennyire? Június vége van ....
-
burgatshow
veterán
-
marsu
veterán
Én korán fogok kelni, mert tanulnom kell még 1 kicsit.
Miért, még nincs vége az iskolának?
Vagy ez már a pótvizsgára való felkészülés? -
marsu
veterán
-
burgatshow
veterán
-
TexT-BoY
addikt
-
marsu
veterán
-
ladybug
őstag
-
marsu
veterán
-
ladybug
őstag
-
marsu
veterán
-
TexT-BoY
addikt
-
t1
veterán
-
ladybug
őstag
-
marsu
veterán
-
djtoomi
addikt
-
t1
veterán
-
ladybug
őstag
Remek, barátnőm lelépett MSN-ről, mert valszeg megbántottam... istenem, a kódex sem elég hozzájuk!!!
Anyázni kiválóan tud!
Ejnye, és miért kellett idáig eljutni? Nem semmi, hogy msn-en veszekedtek. Nosza, tessék fogni azt a telefont, és tárcsázni.
-
t1
veterán
-
marsu
veterán
Éjfél van ....
Jönnek a szellemek?
-
djtoomi
addikt
Anyázni kiválóan tud!
Ő is eladó?Micsoda kiárusitás van pár utcával lejjebb.

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Anyázni kiválóan tud!
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
t1
veterán
-
marsu
veterán
t1, beállhatsz a sorba ....

-
t1
veterán
-
t1
veterán
mi jövöhéten betonozunk meg ásni is kell meg rakjuk a kéményt szal jól jönne

füvet is kéne nyírni most hogy mondod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
TexT-BoY
addikt
Három rekesz sör, egy Tequila Silver és a tied!
Occsón ádom ném drága...!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Text-boy: Nem együttérzést kértem, hanem rettegést!Valamire használgató? teszem azt fözés, fünyirás, mosás, vasalás?
mert nekem lehet megérne 5rekesz sört meg vagy 3 üeg sierrát.. Mrha valamire jó.. a Moziszobának is neki akarok álni jövöhéten.. arra is kéne segitség betonozni, gipszkartonozni...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
t1
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
t1
veterán
Három rekesz sör, egy Tequila Silver és a tied!
Occsón ádom ném drága...!
Text-boy: Nem együttérzést kértem, hanem rettegést!hm......

-
burgatshow
veterán
-
djtoomi
addikt
-
t1
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
burgatshow
veterán
-
t1
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
De túlzásba ne vidd azért heves káromkodások közepette!

na kussolj! XD ma alig beszéltünk

-
ladybug
őstag
-
csapos2
addikt
Szevasz Csapos
jövöhéten majd dobok képet. Ha emlékszel a régi állapotra akkor msotanra annyi változott hogy telejsen üres a pinyó, már csak a kazánt kell szétflexelnem és jöhet a gipszkarton, közben volt pár más problémám is. Utána derül ki hogy elég lesz-e a terület. MAjd jelentkezem ugyis az illetékes topicba ne parázz..
csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.
Mod:
ladybug: nem is olyan fiatal, rémlik mintha a történelem könyvemben lehozták volna leckeként hogy régen az ilyen koru lányoknak megvolt pecsétlve a sorsa, és megvolt a királyfi személye is
. Lehet már el késett.
t1: hoppá
gyanusan képben vagy.. meséljetek csak.. 
csapos: Pl az hogy megbuktam fizikábol, meg angol nyelv vizsga meg tanulás meg lányok meg gyurás meg sok minden, meg végül az hogy nem volt fölös 5kilóm arra hogy elkészülhessen, momentán sincs, de a gipszkaronozásig el szeretnék jutni mindenképp.
[Szerkesztve]Igen, emlékszem a kis karácsonyfás csendéletre.
Mi lehet ennél fontosabb? -
burgatshow
veterán
-
t1
veterán
-
TexT-BoY
addikt
Szevasz Csapos
jövöhéten majd dobok képet. Ha emlékszel a régi állapotra akkor msotanra annyi változott hogy telejsen üres a pinyó, már csak a kazánt kell szétflexelnem és jöhet a gipszkarton, közben volt pár más problémám is. Utána derül ki hogy elég lesz-e a terület. MAjd jelentkezem ugyis az illetékes topicba ne parázz..
csak nem ez volt a legfontosabb, meg most ujjitjuk a kéglit aztán sokat elvett az időböl.
Mod:
ladybug: nem is olyan fiatal, rémlik mintha a történelem könyvemben lehozták volna leckeként hogy régen az ilyen koru lányoknak megvolt pecsétlve a sorsa, és megvolt a királyfi személye is
. Lehet már el késett.
t1: hoppá
gyanusan képben vagy.. meséljetek csak.. 
csapos: Pl az hogy megbuktam fizikábol, meg angol nyelv vizsga meg tanulás meg lányok meg gyurás meg sok minden, meg végül az hogy nem volt fölös 5kilóm arra hogy elkészülhessen, momentán sincs, de a gipszkaronozásig el szeretnék jutni mindenképp.
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Majd jól nem leszünk itthon!
Vagy kiadom magam húgomnak és akkor ENYÉM A CSOKI, MUHAHHHHHHHHHHHAAAA!!!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EVIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deazértudodhogyszeretlek!

-
ladybug
őstag
-
burgatshow
veterán
-
csapos2
addikt
TexT-BoY : Hogy áll a moziszobád?
-
t1
veterán
-
burgatshow
veterán
-
ladybug
őstag
Pedig még várni kell egy darabig az igennel, mert igen fiatal a lelkem.
-
marsu
veterán
Dehogy is, de úgy megnézném a szemét, amikor nem lóg bele a sapka ... Nem is tudom hogy lát ki ....

-
djtoomi
addikt

Amugy nézz be bike totyikba,vár rád a nagy kérdés!
-
marsu
veterán
-
TexT-BoY
addikt
Mindenki (o)VodaFone kezére pályázik,
...
Nekem amugy a favoritom a ''Bajadeka'' cimü csoki
azt semmi nem übereli.
[Szerkesztve]
djtoomi olvass vissza.. egy boltbajáros bciiklimvan semmi extra.... HT váz, SS hajtás. olcsoság és könnyü suly volt a cél..
[Szerkesztve] -
t1
veterán
-
marsu
veterán
-
ladybug
őstag
-
djtoomi
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
marsu
veterán
-
burgatshow
veterán
t1: Köszönöm.
Whaskes: Eléggé kiesik Kecskemeet!
Egyébként meg Nice One miért kapott 1 napos tempbant?
[Kérdés, megválaszolva]
[Szerkesztve] -
t1
veterán
-
djtoomi
addikt
-
TexT-BoY
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
t1
veterán
-
Gh0sT
addikt
Fősulis vagy Te is?

Melegszendvics egész héten a hétfői kenyérből szépen beosztva minden napra? Jó esetben jutott rá a margarin mellé ketchup is.
Régi szép idők...
MOD: t1: köszi
[Szerkesztve] -
t1
veterán
Ezt közölhetted volna hamarabb is!
ladybug: 1 tábla milka csoki (és ez az új rekord) 1 perc 4 másodperc!
a kicsomagolástól egészen az utolsó nyelésig! 
[Szerkesztve]az durvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

-
marsu
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
burgatshow
veterán
-
ladybug
őstag
Egy tábla csokit egyszerre? Annyit én sem tudok. A Toblerone nagyon finom. Ezek mellett jöhet még a Milka, a Merci, és a drága csokik. Mert tényleg azok a finomak.
-
VoDaFoNe
aktív tag
nekünk 1 helyen van, a cukrokkal meg ezekkel, mert én nemigazán vagyok csokis típus... nehéz megennem egy tábla csokit.. egy csoki van, amit bármilyen mennyiségbe megtok enni az a Toblerone. Amúgy cukor inkább
-
Csyppa
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 41
- (téma lezárva)
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 MAX 32/512 Astro
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 MAX 32/1TB Astro
- Lemezes PlayStation 5 Slim CFI-2016 // 2 kontrollerrel // töltőállomás // távirányító
- HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro T2000 4GB LTE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550 R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 GDDR6 Be QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem

Szóbelizek hétfőn irodalom, nyelvtan és töri és angol tantárgyakból...

brühühü !

![[kép] [kép]](http://www.quill.se/swe/images/products/33767_1_std.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.geschenkbox.ch/shop/images/product_images/info_images/384_0.jpg)